Neler Yeni

Wattman sorunu devam ediyor mu

_toprak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Toprak Usta
Instagram
__toprak1
Düzgün kullanırsan bişi olmaz, O.C felan işin işine girince sapıtıyor, bide fan hızı sorunu hala çözülmemiş 3000 RPM dönüyor kuzenimde driverdan fan ayarı yaptığı zaman.
Benim anladigim arastirdigim kadariyla oc yaparken amd nin onerdiginden fazla veya tam o seviyede yapinca sorun cikiyo diyolar bi tik alti yapinca sorun cikmiyo diyolar dogru mu

The Semih

80+ Gold
Yaklaşık 1 aydır rx 6700 kullanıyorum bir kere wattman siyah ekran yada driver çökmesi yaşamadım
1 kere bile yaşamadıysan watmanın nasıl bir şey olduğunu bilemezsin ki dostum, watmann hatası birçok nedenden olabiliyor, mesela az önce örnek verdim fan ayarından bile watman yiyebiliyorsun, ayrıca watmann yediğin zaman sürücü fabrika ayarlarına sıfırlanır. Sadece PSU dan demek mantıksız birçok etken var ve sadece AMD kartlarda mevcut. Watmann yemiyorsan ekran kartını stok ayarlarda kullanıyorsundur yada oyunlarda çok ısınmıyordur. Yada driver ayarlarını fazla kurcalamıyorsundur

Palo DAYI 👑

80+ Gold

_toprak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Toprak Usta
Instagram
__toprak1
1 kere bile yaşamadıysan watmanın nasıl bir şey olduğunu bilemezsin ki dostum, watmann hatası birçok nedenden olabiliyor, mesela az önce örnek verdim fan ayarından bile watman yiyebiliyorsun, ayrıca watmann yediğin zaman sürücü fabrika ayarlarına sıfırlanır. Sadece PSU dan demek mantıksız birçok etken var ve sadece AMD kartlarda mevcut. Watmann yemiyorsan ekran kartını stok ayarlarda kullanıyorsundur yada oyunlarda çok ısınmıyordur. Yada driver ayarlarını fazla kurcalamıyorsundur
Prki rx 6700xt yi mi yoksa rtx 4060 8gb i ki onerirsin

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
Tamam eski kartımda yedim yeni aldığım kartta yemedim ve bilmem için yaşamama mı gerekiyor araştırma diye bir şey var

Amd34

80+ Silver

The Semih

80+ Gold
Doğrudur, benim demek istediğim önceleri gibi amd ye ön yargıyla yaygara kopmuyor yani. Önceden amd denildiği zaman gırla gidiyordu ortalık, korkuyordu millet yaklaşmaya.
Eskiden daha beterdi şimdi daha nadir görülüyor, ben RX 590 da AMD aldığıma o kadar pişman oldum ki kartı yarı fiyatına sattım sinirden.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
oc gibi boş işlerle uğraşmam psu kaliteli ram kaliteli asıl büyük sebebi bu zaten fan ayarıylada ilk aldığımda oynadım hiç bir sorun yaşamadım eski sistemde rx 6700xt vardı onda Wattman yaşıyordum ve mevcut kartımda 75 derece çalışıyor yükte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,398
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom