Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
100 veya 150 TL diye hatırlıyorum.bu kaç TL limit üzerine 40 TL indirim veya limit yok mu
100 veya 150 TL diye hatırlıyorum.bu kaç TL limit üzerine 40 TL indirim veya limit yok mu
Aldım dostum ama bende taksit seçeneği yoktu zaten SSD için 2000 TL yi gözden çıkarmıştım daha ucuza gelmesi sevindirdi bu hızlarda bir SSD almayı düşünüyordum birde bu SSD nasıl kaliteli mi? Sıkıntı çıkarır mı?
Sıkıntı çıkmaz tepe modellerden birisi.Aldım dostum ama bende taksit seçeneği yoktu zaten SSD için 2000 TL yi gözden çıkarmıştım daha ucuza gelmesi sevindirdi bu hızlarda bir SSD almayı düşünüyordum birde bu SSD nasıl kaliteli mi? Sıkıntı çıkarır mı?
Alınır. Pcie 3.0 lara 1500 TL vereceğine 300 daha ver al bunu gitsin. 500 gb alsan bile alınacak modeller 900 liradan başlıyor. Onlarda pcie 3.0 yine bu mantıklıHocam alınır mı ya. Param yok diye mi bana pahalı geliyor anlamadım gitti (
Hocam alamıyorum malesef. Kendimi çok zorasokarım alırsam. Teşekkür ediyorum güzel tavsiyelern içinAlınır. Pcie 3.0 lara 1500 TL vereceğine 300 daha ver al bunu gitsin. 500 gb alsan bile alınacak modeller 900 liradan başlıyor. Onlarda pcie 3.0 yine bu mantıklı
4.0 dolu 1 TB msi var 3.0 500 GB var bunu alsam 3.0 taksam mantıklı olmaz dimi cihaza yazık olur diye düşünüyorum sen ne dersin
Ben kullanıyorum. Pcie 3.0 slotunda Gigabyte aorus var. Senin kararın dostum.4.0 dolu 1 TB msi var 3.0 500 GB var bunu alsam 3.0 taksam mantıklı olmaz dimi cihaza yazık olur diye düşünüyorum sen ne dersin
hocam 3 ile 4 arasında ki fark nedir ?Ben kullanıyorum. Pcie 3.0 slotunda Gigabyte aorus var. Senin kararın dostum.