Neler Yeni

wd blue hdd 1tb önerir misiniz?

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
hocam seagate daha hızlı ama daha sesli çalışıyor diyolar
wdde de anlık droplar olabiliyormuş
iki ucu çamurlu değnek :)
Hocam wd ben kullanıyorum cyberpunk gibi iğrenç optimize edilmiş bir oyunda bile 1 kere bile drop yemedim diğer oyunlarda da (rdr2 witcher filan) aynı şekilde

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
anaaa o zaman ben boşuna mı alıcam HDD yi ssd ne işime yarayacak ben gene diyordum HDD yi 2. idsk olarak kullanırım ssd hızı kullanır
Hocam ssdye windows ve uzun saatler harcadığınız oyunları kurun. Mesela cs go gta ve bannerlord ssdye kurulu bende ama cyberpunk 5 günde bitirdiğim için hddye kurulu. Onun dışında hız gerektirmeyen uygulamaları ve fotoğraf viedoları filan hddye atın.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Hocam ssdye windows ve uzun saatler harcadığınız oyunları kurun. Mesela cs go gta ve bannerlord ssdye kurulu bende ama cyberpunk 5 günde bitirdiğim için hddye kurulu. Onun dışında hız gerektirmeyen uygulamaları ve fotoğraf viedoları filan hddye atın.
agam ben de sadece csgo ve pummel party var birde spintires ama ssdde 60 gb yer boş ne fotoğraf var ne bişey anlamadım gitti gta birde 240 gblık ssdye nasıl kurayım ki direk biter diye düşünüyorum

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
agam ben de sadece csgo ve pummel party var birde spintires ama ssdde 60 gb yer boş ne fotoğraf var ne bişey anlamadım gitti gta birde 240 gblık ssdye nasıl kurayım ki direk biter diye düşünüyorum
Hddye de kurabilirsin sorun çıkmaz yani kısaca ssdnin yükleme hızı sana ne kadar vakit kazandıracaksa ona göre kur

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Hddye de kurabilirsin sorun çıkmaz yani kısaca ssdnin yükleme hızı sana ne kadar vakit kazandıracaksa ona göre kur
bu barracuda ile benim ssd hızında fark varmıdır nasıl anlayabilirim hızlarını ssd sandisk 240 gb olanlardan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam wd ben kullanıyorum cyberpunk gibi iğrenç optimize edilmiş bir oyunda bile 1 kere bile drop yemedim diğer oyunlarda da (rdr2 witcher filan) aynı şekilde
tamamdır 50 lira kar aslında bakılırsa

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Barracuda kullanıyorum. Tüm oyunlarım HDDye kurulu herhangi bir sıkıntısı görmedim. WD ve Seagate, ikisi de güzel marka. Hangisini daha uyguna bulursan alabilirsin. HDDlerde pek sıkıntı çıkmaz.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
10 senedir kullanıyorum hala sıkıntısı yok.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
csde drop yiyen çok var

Top Bottom