WD BLUE vs SEAGATE BARACUDA

Reaksiyon skoru
20
hepinize merhaba arkadaşlar,:coffee:
zor günler geçirdiğimiz şu günlerde evlere tıkandık kaldık malum bir sürü oyun indirdik ancak SSD de yer kalmadı ve 1TB belleğe ihtiyacım var.
acaba bana yardımcı olabilir msiinz internette bir sürü araştırma yaptım, şu anda en uygunu almak makul gözüküyor. yaşadığınız sıkıntı vs varsa benimle paylaşır mısınız her öneriye açığım. ürünün linki burada

linkteki ürünü yaklaşık 3,5 senedir kullanıyorum sorunsuz diyebilirim

Sessiz istiyorsanız wd performans istiyorsanız az da olda sese katlanırım diyosanız seagate 7200 rpm alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanan bi arkadaş gayet iyi yorumlamış

WD10EZEX modelini uzun süredir kullanıyorum memnunum.

hepinize teşekkürler WD BLue satın aldım :) teşekkürler Donanım Ailesi <3

Sessiz istiyorsanız wd performans istiyorsanız az da olda sese katlanırım diyosanız seagate 7200 rpm alınabilir

Kullanan bi arkadaş gayet iyi yorumlamış

fiyatolarak WD daha uyguna denk geldi sese katlanırımya sıkıntı yok kulaklıık takıyoru mzaten birisi 270 diğeri 360 tl :)

hepinize merhaba arkadaşlar,:coffee:
zor günler geçirdiğimiz şu günlerde evlere tıkandık kaldık malum bir sürü oyun indirdik ancak SSD de yer kalmadı ve 1TB belleğe ihtiyacım var.
acaba bana yardımcı olabilir msiinz internette bir sürü araştırma yaptım, şu anda en uygunu almak makul gözüküyor. yaşadığınız sıkıntı vs varsa benimle paylaşır mısınız her öneriye açığım. ürünün linki burada
wd marka özellikle wd10ezex modeli birçok hdd dan daha güvenilir bir şekilde ve sagate in hdd lerinden daha performanslı olduğu aşikar bir durum
ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Geri