Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

RX 7900 modelleri geldi mi size ? Markaların üst model fiyatları nasıl ? Satıcı olarak yorumunu merak ediyorum diğer konuya yorum yapabilir misin ?sen indirim atma alıyorum mecbur
1 tb sata ssd varmı şuan inidirmde hdd var laptopta ama oyunlarda takılma falan oluyor ondan tilt ediyor bad sectrör de yok neden yapıyor anlamadım![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
1000 TL civarına vardı alınabilir modeller ama kalmamış PNY CS900 falan bakabilirsin o düşüyor bazen takip et istersen.1 tb sata ssd varmı şuan inidirmde hdd var laptopta ama oyunlarda takılma falan oluyor ondan tilt ediyor bad sectrör de yok neden yapıyor anlamadım
valla bir bakındım da sankı m2 ssd almak daha mantıklı zaten pc de 2 m2 ssd var birisi 512gb birisi 256 256 olanın yerıne 1 tb daha mantıklı kalıyor1000 TL civarına vardı alınabilir modeller ama kalmamış PNY CS900 falan bakabilirsin o düşüyor bazen takip et istersen.
Evet artık hemen hemen aynı fiyattalar m.2 yeri varsa her türlü mantıklı.valla bir bakındım da sankı m2 ssd almak daha mantıklı zaten pc de 2 m2 ssd var birisi 512gb birisi 256 256 olanın yerıne 1 tb daha mantıklı kalıyor
Web stoğu bitmiş.Ya alamiyor muyuz su an magazalarda diyor. Internetten siparis mi bitmis hay allah.
Abi bu arada sitede yeni yeni aktif oldum pc topladim taze. Senin indirimler bir baska oluyor hakkaten. Emegine saglik.Web stoğu bitmiş.
Eyvallah dostum hayırlı olsun.Abi bu arada sitede yeni yeni aktif oldum pc topladim taze. Senin indirimler bir baska oluyor hakkaten. Emegine saglik.