Yardım WD Green SN350 m2 ssd aldım ikinci el 650 ye mantıklı mı

bu ssd nin çipi sandisk mi kazık mı yedik İNDEX garanti belgesi falanda var ama çipleri sandisk emin olamadım
aha dediğimiz çıkıyor gibi .d şakası bir yana okuma yazma değerleri nasıl

Knk, WD Green SN350 480GB zaten WD’nin (Western Digital) kendi markası olan SanDisk çiplerini kullanıyor, çünkü SanDisk 2016’da WD tarafından satın alındı.

O yüzden üstünde veya içinde SanDisk NAND yongaları görmen tamamen normal, bu çakma olduğu anlamına gelmez.
Hatta modelin kontrolcüsü genelde WD/SanDisk in-house bir kontrolcü oluyor, nadiren başka marka kullanıyorlar.

Emin olmak istersen sana adım adım şu şekilde kontrol ettirebilirim:

• CrystalDiskInfo ile üretici koduna bak
  • ChipGenius / SSD-Z gibi yazılımla NAND üreticisini doğrula
  • Seri numarasını WD’nin sitesinden garanti sorgulamasına gir

İstersen sana direkt bu garanti sorgulama linkini ve nasıl bakacağını atabilirim. İster misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sende korkutma bizi :D

takmadım daha bir wratih prsim aldım yeni bir dünya oluşmuş pislikten onu söktüm temiliyom

bu ssd nin çipi sandisk mi kazık mı yedik İNDEX garanti belgesi falanda var ama çipleri sandisk emin olamadım
Wd / san disk ortak, san disk üretiyor wd e sıkntı yok yani. Tüm wd diskler öyle. San disk kalitesiz üretmiyor sadece green modeli sağlık olarak biraz kısadır uygun fiyatlı olduğundan.. Blue veya black olanlar daha uzun ömürlüdür.

Wd / san disk ortak, san disk üretiyor wd e sıkntı yok yani. Tüm wd diskler öyle. San disk kalitesiz üretmiyor sadece green modeli sağlık olarak biraz kısadır uygun fiyatlı olduğundan.. Blue veya black olanlar daha uzun ömürlüdür.
Knk ssd canavar sağlık 98 hızlar tam performans

Sağlık ve okuma hızları bebek

Ekler

• IMG_7027.webp
    IMG_7027.webp
    1.6 MB · Hit: 12
  • IMG_7029.webp
    IMG_7029.webp
    1.8 MB · Hit: 16

% 98 nerdeyse sıfır sayılır gayet güzel hayırlı olsun. Ben daha az yüzde ile gelir tahmin etmiştim. Wd marka olarak en iyi markalardan bnde de blue black olanları var memnunum.

burdan bakabilirsin dostum baktığımda ssd hızlarıda aynı güzel hayırlı olsun

seri numaranızı girin 22241C800378

sitede çıkıyor 28.jul.2025 te bitmiş garanti
evet bende ondan dedim zaten çıkıyor diye ki çok güzel ssd almışsınız 22tb veri yazmasıyla 2 yıl kulanımla sadece yüzde 2 düşmüş

evet bende ondan dedim zaten çıkıyor diye ki çok güzel ssd almışsınız 22tb veri yazmasıyla 2 yıl kulanımla sadece yüzde 2 düşmüş
iyi artık benden sistemi alacak arkadaşa hayırlı olsun :D tertemiz ssd si olacak

Geri