Neler Yeni

Çözüldü✓ WD SN530 M.2 SSD DÜŞÜK HIZ

rookie27

80+ Gold
Hocalar lütfen yardım edin son 2 gündür bilgisayarda bir hantallık var eskiden bilgisayar anında açılır hiç bekleme yapmadan direkt istediğim programı açardım bu son 2 gündür yavaşlık var aklıma direkt SSD geldi ve sonuç çok kötü. Ürünün modeli WD SN530 M.2SSD bu 2 günden önce hiç bir şey yoktu ama şu an HDD den bile kötü durumda anlamadığım testtten önce 100GB boş yer bıraktım ve bu SSD sorunlu da değil diyebiliyorum. Alttaki fotoğraflara SSD nin ilk günkü performansını ve bugünkünü koyuyorum lütfen bana bir akıl verin.
M2.SSD WD SN530.PNG

M.2 SSD KÖTÜ SONUÇ.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

@herkesiöldür31 @akıllı kuş @M-Q^GÖKTÜRK @Mert Özkaya

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Hocalar lütfen yardım edin son 2 gündür bilgisayarda bir hantallık var eskiden bilgisayar anında açılır hiç bekleme yapmadan direkt istediğim programı açardım bu son 2 gündür yavaşlık var aklıma direkt SSD geldi ve sonuç çok kötü. Ürünün modeli WD SN530 M.2SSD bu 2 günden önce hiç bir şey yoktu ama şu an HDD den bile kötü durumda anlamadığım testtten önce 100GB boş yer bıraktım ve bu SSD sorunlu da değil diyebiliyorum. Alttaki fotoğraflara SSD nin ilk günkü performansını ve bugünkünü koyuyorum lütfen bana bir akıl verin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

bune hocam bu ssd babamın kullandığı 1999 model tarihin ilk hard disklerinden falan daha yavaş format atmayı deneyin

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Firmware güncellemesi yapmayı dene varsa. Yoksa zaten donanımsaldır böyle bir şey olamaz. Garantiye göneririsin.

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bune hocam bu ssd babamın kullandığı 1999 model tarihin ilk hard disklerinden falan daha yavaş format atmayı deneyin
Hocam format dışında çözüm yok mu ya 2 gün önce canavar gibi çalışan SSD bugün çok kötü durumda kronik sorunlu bir model de değil.

Firmware güncellemesi yapmayı dene varsa. Yoksa zaten donanımsaldır böyle bir şey olamaz. Garantiye göneririsin.
Nasıl yapacağım hocam.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Hocam format dışında çözüm yok mu ya 2 gün önce canavar gibi çalışan SSD bugün çok kötü durumda kronik sorunlu bir model de değil.
hocam bende samsung 970 evoda yaşadım ama kapatıp açında düzelmişti bir sıkıntı var garantiye verin derim ama oradada sıfırlaralar

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Format atmayı deneyin. Başka çözüm gelmiyor aklıma.
Hiç olmadı garantiye gönderirsiniz.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
yani bu sorunun çözümü genelde format oluyor ne bilim aklıma farklı bir şey gelmiyor

En İyi Cevap
7
Bende ki IDE HDD bile bundan daha hızlı şimdi onu farkettim.
Format atmayı deneyin firmware (inş doğru yazdım) güncellemesi varsa yapın olmaz ise yollayın garantiye falan.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Nasıl yapacağım hocam.
SSD'nin yazılımından. Biraz dolaşarak bulunabilir.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Diskler farklı.
C ile test etmeyi deneyin.

herkesiöldür31

80+ Bronze
Diğer forumda diyemedim ama diskler farklı knk.

Biri D diğeri C ve ek olarak biri 298GB diğeri 238

apğfopPĞFWOĞWOĞAOÜĞFPAWOFOĞPWSAFOPAWSIKĞAOPSKFSOAPĞFKWAOPĞFKWAOPĞFWAOPFKWAĞOPAWIKOPIAWOPFAWOPFWAJIOPAWJIOF0PWAE09IOWAUJG90IĞOWAPIGKOWP0EAĞWOAPEĞFKWAJOPĞWA<O* WIA*OWAIO*0DWAO*D0WA 0*OAIFW0A9*FUI098WE3*AQFIWE9QA09I0*UQE3JFEW90*ĞIKF*09OEIKWGRFSOE*PIKERFWGKORGEKWS*ĞOFEW0PIOKEDRWSIOL0PGEWSRJ0PIOERJKG0IERWIOPERWSJG0IORESDUJGIO0PRESGIOPRDSGJRODIPFJODRFIPGJDRFOIJVDRIUOS21Q321321POUJWQOP IDASJIPKODFASK

Top Bottom