KadirSever
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- Kadir sever
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var çekiliş ile birseyler dağıtmayı düşünüyorum fakat ücretsiz değil bunu nasıl resmi olarak birsey yapabiliriz ? Bilgisi olan var mı cok zor birsey mi ?
Hersey şeffaf olucak.
Örnek veriyorum asus rog strix x570-e anakart çekiliş ile verilecek ve çekiliş 5 tl olucak. Site ile banka hesabımı bağlayıp oraya attığında otomatik olarak sistemde ismi yazicak örnek veriyorum. Mustafa 5 tl gönderiyor katılımcı kısmında Mustafa yaziyor. Numaralandırılmıs şekilde sizce nasıl bir fikir arkadaşlar ? Bir çok kişi ile konuştum herkes olumlu bakıyor birde sizlerden akıl almak istedim.
Simdiden teşekkür ederim.
Not: böylelikle çoğu kişi cok ucuz fiyata parça sahibi olabilir.
Hersey şeffaf olucak.
Örnek veriyorum asus rog strix x570-e anakart çekiliş ile verilecek ve çekiliş 5 tl olucak. Site ile banka hesabımı bağlayıp oraya attığında otomatik olarak sistemde ismi yazicak örnek veriyorum. Mustafa 5 tl gönderiyor katılımcı kısmında Mustafa yaziyor. Numaralandırılmıs şekilde sizce nasıl bir fikir arkadaşlar ? Bir çok kişi ile konuştum herkes olumlu bakıyor birde sizlerden akıl almak istedim.
Simdiden teşekkür ederim.
Not: böylelikle çoğu kişi cok ucuz fiyata parça sahibi olabilir.