Neler Yeni

Web site de cekiliş yapmak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kadir sever
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var çekiliş ile birseyler dağıtmayı düşünüyorum fakat ücretsiz değil bunu nasıl resmi olarak birsey yapabiliriz ? Bilgisi olan var mı cok zor birsey mi ?

Hersey şeffaf olucak.

Örnek veriyorum asus rog strix x570-e anakart çekiliş ile verilecek ve çekiliş 5 tl olucak. Site ile banka hesabımı bağlayıp oraya attığında otomatik olarak sistemde ismi yazicak örnek veriyorum. Mustafa 5 tl gönderiyor katılımcı kısmında Mustafa yaziyor. Numaralandırılmıs şekilde sizce nasıl bir fikir arkadaşlar ? Bir çok kişi ile konuştum herkes olumlu bakıyor birde sizlerden akıl almak istedim.

Simdiden teşekkür ederim.
Not: böylelikle çoğu kişi cok ucuz fiyata parça sahibi olabilir.

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Milli piyango idaresinden izin almanız gerekiyor sanırım.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu sistem zaten Hepsiburada'da var. :D İlk düşünen sen değilsin.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bunun için izin gerekiyormuş sanırım ama izinden öte insanlar sana nasıl güvenecek? Belirli bir takipçi sayısına ulaşmış bir Youtube kanalın - İnstagram sayfan olsa o zaman olur da öbür türlü biraz zor gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kadir sever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişi bulmak en kolayı sanırım İzin kısmını araştıracağim eğer çok zor birsey değilse gerçekten iyi şeyler çıkartabilirim

1337

80+ Bronze
Çekiliş hakkını para karşılığı verirsen iş değişir. Ücretsiz çekilişler gibi rahat değil.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Bunun uygulamasını rahatça yapabilirim. Ödemeyi de indirdiği mağaza üzerinden yapması en mantıklısı. Örneğin play store üzerinden ödeme yapabilir. Bu sayede ödemek için kart bilgilerini girmeye gerek kalmaz. Ve uygulama sahibinin de kart bilgileri güvende tutabilecek miyim endişesi ortadan kalkar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom