Web site de cekiliş yapmak.

Reaksiyon skoru
46
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var çekiliş ile birseyler dağıtmayı düşünüyorum fakat ücretsiz değil bunu nasıl resmi olarak birsey yapabiliriz ? Bilgisi olan var mı cok zor birsey mi ?

Hersey şeffaf olucak.

Örnek veriyorum asus rog strix x570-e anakart çekiliş ile verilecek ve çekiliş 5 tl olucak. Site ile banka hesabımı bağlayıp oraya attığında otomatik olarak sistemde ismi yazicak örnek veriyorum. Mustafa 5 tl gönderiyor katılımcı kısmında Mustafa yaziyor. Numaralandırılmıs şekilde sizce nasıl bir fikir arkadaşlar ? Bir çok kişi ile konuştum herkes olumlu bakıyor birde sizlerden akıl almak istedim.

Simdiden teşekkür ederim.
Not: böylelikle çoğu kişi cok ucuz fiyata parça sahibi olabilir.

Bu sistem zaten Hepsiburada'da var. :D İlk düşünen sen değilsin.

Bunun için izin gerekiyormuş sanırım ama izinden öte insanlar sana nasıl güvenecek? Belirli bir takipçi sayısına ulaşmış bir Youtube kanalın - İnstagram sayfan olsa o zaman olur da öbür türlü biraz zor gibi.

Kişi bulmak en kolayı sanırım İzin kısmını araştıracağim eğer çok zor birsey değilse gerçekten iyi şeyler çıkartabilirim

Çekiliş hakkını para karşılığı verirsen iş değişir. Ücretsiz çekilişler gibi rahat değil.

Bunun uygulamasını rahatça yapabilirim. Ödemeyi de indirdiği mağaza üzerinden yapması en mantıklısı. Örneğin play store üzerinden ödeme yapabilir. Bu sayede ödemek için kart bilgilerini girmeye gerek kalmaz. Ve uygulama sahibinin de kart bilgileri güvende tutabilecek miyim endişesi ortadan kalkar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,773
Üyeler
195,455
Son üye
ifhlmng
Geri