Neler Yeni

Web sitesi kurmak

Petrichor

80+ Silver
Arkadaşlar ben böyle ufak ufak teknoloji bilgileri paylaşacağım bir web sitesi açmak istiyorum. Daha sonrasında yeterli içeriğe ulaşınca google adsense başvurusu yapıp işi ticari boyuta dökmek gibi bir amacım var. Ama site açmak konusunda 0 bilgi sahibiyim. Wix tarzı yerleden denedim ama domain felan diye bir şey çıktı karşıma, istediğim isimi siteme koyamadım. Anladığım kadarıyla bu iş para vermeden olmuyor. Peki sizce fazla bi para harcamadan nasıl ve nereden site açabilirim?
Kardeşim server lazım tasarım lazım sitede açık olmamalı eğer üye girişi filen olacaksa akıllıca tasarlanmalı herkes tek tıkla girebilmeli sen bile site biraz geç yüklenince kapatıyorsun dur başka siteye geç yorsun dur insanlar çekmek zor ömrün tek tıklık oluyor yani şuanda çevreye bakarsan zaten teknoloji siteleri var eğer özgün bir fikrin var ise kendine bütçe ayır ve bu işe gir web tasarımcı tutabilirsin ayriyetten 7/24 çalışan bir bilgisayar olması gerek(server) bu da maliyet demek

W4RM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yiğit
Kardeşim server lazım tasarım lazım sitede açık olmamalı eğer üye girişi filen olacaksa akıllıca tasarlanmalı herkes tek tıkla girebilmeli sen bile site biraz geç yüklenince kapatıyorsun dur başka siteye geç yorsun dur insanlar çekmek zor ömrün tek tıklık oluyor yani şuanda çevreye bakarsan zaten teknoloji siteleri var eğer özgün bir fikrin var ise kendine bütçe ayır ve bu işe gir web tasarımcı tutabilirsin ayriyetten 7/24 çalışan bir bilgisayar olması gerek(server) bu da maliyet demek
Benim öyle server falan açacak ekipmanım da yok bilgim de yok. Arkadaşın dediği blogger sitesinden yapsam olmaz mı? Eğer olursa google adsensi ekleyip ticari anlamda bir şeyler yapabilirmiyi?

W4RM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yiğit
Benim bir aylık kazancım yok maalesef 😁. Benim bilgisayarım yok. O yüzden aktif yazı yazamıyorum. Daha hiç para çekmedim 100₺ olunca çekilebiliyor. Şu anda benim tüm kazancım yaklaşık 30₺😂.

İstersen sitemde yazar olabilirsin. Hem deneyim kazanmış olursun. Yazarım olmandan sevinç duyarım.
Kral teklifin gecerli mi hâla?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,264
Üyeler
164,989
Son üye
mrhuysuz
Top Bottom