Neler Yeni

Web tasarım öğrenmek merak ettiklerim

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
Herkese iyi günler dilerim :
Web tasarım öğrenmek istiyorum ne yapmalıyım ?
1-Web tasarım için youtube kanalı tavsiyesi
2-Web tasarım üçretsiz indirme ve internetsiz çalışacak programı önerisi deneyim için
3-Web tasarım kurslarında sınav yapıyorlarım
4-Lise mezunları için web tasarım iş bulma şansım var mıdır ?
Cevap ve Yorumlarınız için şimdeden teşekkürler.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
2-Web tasarım üçretsiz indirme ve internetsiz çalışacak programı önerisi deneyim için
İstediğimiz sorudan başlayabiliyoruz sanırım :)
Ben web tasarım mezunuyum hocam. Ama devam ettiremedim maalesef. Not defteri kullanarak bile site tasarlayabilirsin normal şartlarda. 0 dan başlayacağını baz alırsak Dreamweaver kullanman yararlı olacaktır senin için. İnternetten bir şablon indirip onun üstünde düzenleme yaparak en azından birazını öğrenebileceğini umuyorum.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
1 - Web tasarım eğitimini maalesef youtube üzerinden vs alabileceğini sanmıyorum. Modüler kaynaklar var. İnternete Web Tasarım MEB modülleri yazınca, dijital kopyaları çıkıyor. Kullanabilirsin. Konu bazlı olarak YouTube da videolar mevcut fakat sıfırdan hadi öğrenelim gibi bişey olduğunu hiç sanmıyorum.

2- Editör olarak notepad++ kullanabilirsin. Gayet başarılı ve etkili. Normal not defterine yazmaya kalkma. Aklım çok karışır.

3- Evet. Başarını ölçmek için her konuda kedini sınama gerekmez mi zaten?

4- Eğer çok iyi(Harika ve özgün demek istiyorum) bir projen yoksa, (lise okuduğunu varsayarak) staj yaptığın yerde kendini gösteremezsen maalesef çok zor. Üniversite okumalısın ve önlisans kesinlikle değil, mühendislik okumalısın.

İşin içinden birisi olarak kendi görüşlerimi de katarak cevapladım. Kendini hep güncel tutmalı ve işini sevmelisin. En küçük itici şey seni sıfırlayacaktır unutma. Bu meslek sevilerek yapılması gereken bir meslek bana göre.

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 - Web tasarım eğitimini maalesef youtube üzerinden vs alabileceğini sanmıyorum. Modüler kaynaklar var. İnternete Web Tasarım MEB modülleri yazınca, dijital kopyaları çıkıyor. Kullanabilirsin. Konu bazlı olarak YouTube da videolar mevcut fakat sıfırdan hadi öğrenelim gibi bişey olduğunu hiç sanmıyorum.

2- Editör olarak notepad++ kullanabilirsin. Gayet başarılı ve etkili. Normal not defterine yazmaya kalkma. Aklım çok karışır.

3- Evet. Başarını ölçmek için her konuda kedini sınama gerekmez mi zaten?

4- Eğer çok iyi(Harika ve özgün demek istiyorum) bir projen yoksa, (lise okuduğunu varsayarak) staj yaptığın yerde kendini gösteremezsen maalesef çok zor. Üniversite okumalısın ve önlisans kesinlikle değil, mühendislik okumalısın.

İşin içinden birisi olarak kendi görüşlerimi de katarak cevapladım. Kendini hep güncel tutmalı ve işini sevmelisin. En küçük itici şey seni sıfırlayacaktır unutma. Bu meslek sevilerek yapılması gereken bir meslek bana göre.
İyi günler dillerim :
Web tasarım iyi mi veya Grafik tasarım mi daha iyi

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
İyi günler dillerim :
Web tasarım iyi mi veya Grafik tasarım mi daha iyi
Web kemik, grafik organlar. Biri olmadan diğeri bir hiç ama bence Web tarafı uzmanlık gerektiriyor. Grafikerler ressam gibidir. Bilgiye ihtiyaç duymazlar, el becerileri olsun yeterli gibi görüyorum açıkcası. Web öyle değil, web tarafı bilgi ister.

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Web kemik, grafik organlar. Biri olmadan diğeri bir hiç ama bence Web tarafı uzmanlık gerektiriyor. Grafikerler ressam gibidir. Bilgiye ihtiyaç duymazlar, el becerileri olsun yeterli gibi görüyorum açıkcası. Web öyle değil, web tarafı bilgi ister.
Grafik Tasarım ilgili iş bulma şansım var mı lise mezunu için.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Grafik Tasarım ilgili iş bulma şansım var mı lise mezunu için.
Kendin olarak rahat işler bulursun ama büyük projelerde yer alamazsın ama bir web tasarımcıya göre daha rahat adını yayabilirsin çalışmalarınla.

Top Bottom