Webcam Driverını Bulamıyorum

Teekzie

80+
Reaksiyon skoru
22
Laptopımın kamera driverını bulamıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda kamera çalışıyordu ama sonrasında driver olmadığı için çalışmamaya başladı. BİOS ya da Windows güncellenirken olmuş olabilir. Aygıt yöneticisinden tarattığımda driverı bulmuyor. Bilgisayarı sıfırladım ama aynı sorun devam ediyor. Ne yapmam lazım?

Laptopımın kamera driverını bulamıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda kamera çalışıyordu ama sonrasında driver olmadığı için çalışmamaya başladı. BİOS ya da Windows güncellenirken olmuş olabilir. Aygıt yöneticisinden tarattığımda driverı bulmuyor. Bilgisayarı sıfırladım ama aynı sorun devam ediyor. Ne yapmam lazım?
Marka model öğrenebilirmiyim

BIOS'u tekrar yazmayı deneyebilirsin, son BIOS'u tekrar yükle yani. Özellikle BIOS geçişleri sırasında bu durum yaşanabiliyor. Genelde entegre kameraların ayrı driverı olmaz.

Sitesine baktım da ekstra driver yayınlamışlar, yine düzelmezse kurmayı deneyebilirsiniz.
Driver bu OS sürümünü desteklemiyor dedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BIOS'u tekrar yazmayı deneyebilirsin, son BIOS'u tekrar yükle yani. Özellikle BIOS geçişleri sırasında bu durum yaşanabiliyor. Genelde entegre kameraların ayrı driverı olmaz.
denedim ama değişmedi.

Son düzenleme:
windows 21H1

10.0.16299.20038 Rev.A bu versiyonu da indirdim, kurdu ana değişiklik yok

Hocam beni unuttunuz :)
Konu aktif

windows 21H1

10.0.16299.20038 Rev.A bu versiyonu da indirdim, kurdu ana değişiklik yok

Hocam beni unuttunuz :)
Hp nin kendi control center yazılımı felan yokmu

Konu aktif

Hp nin kendi control center yazılımı felan yokmu
Var aslında, internet üzerinden yapıyor ama doğru düzgün çalışmıyor. Bilgisayarına uygun driverları da gösteriyor ama ordaki camera driverı da kurulmuyor. Windows'u önceki sürümlere mi geri döndürsem?

Var aslında, internet üzerinden yapıyor ama doğru düzgün çalışmıyor. Bilgisayarına uygun driverları da gösteriyor ama ordaki camera driverı da kurulmuyor. Windows'u önceki sürümlere mi geri döndürsem?
windows 1903e dönüp teker teker yükselttim, yok aga yok. HP falan almayın.

Geri