Yardım AMD Driverının Silinmesi

Reaksiyon skoru
90
son dönemde çıkan güncellemelerde bu sorun mevcuttu ve ne yapıp ettiysem bir türlü bu sorunu çözemedim tek çözüm eski bir sürüm olan 26.1.1 sürümünü kullanmak olmuştu bu sürüm üzerine (26.2.2, 26.3.1, 26.5.1, 26.5.2 )
olmak üzere ve şu an en güncel sürüm olan 26.7.1 olmak üzere güncellemeler çıktı 26.1.1 sürümünden sonra çıkan 26.2.2 sürümüyle beraber fsr 4 getirildi ve bununla beraber çökme sorunları başladı az önce ddu ile silip yeni driverı kurduğum sürede cs2 de bir sorun yaşamamışken birkaç defa furmark testi yapmış olmama rağmen çökme yaşamadım fakat valoranta girip test etmek istediğimde ise poligonda birkaç dakika sonra oyun donup kasa fanlar ışıklar klavyenin kulaklığın ışığı vs yanmaktaydı ve monitör komple kapandı monitörü açtım ve anakartta beyaz ışık yandı reset atmak zorunda kaldım ve resetten sonra driverın kaldırıldığını gördüm aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde sürümün güncel olduğunu fakat ekran kartını etkinleştirmem gerektiğini söylüyordu tıkladım ve başlatamadı bunun sonucunda kod 31 hatasını verdi aygıt yöneticinden ekran kartını devredışı bırakıp sonra etkinleştirdiğimde ise driver en son bıraktığım gibi geri geldi şimdi valorantta yine test edeyim dedim ve yine dondu bunu yazarken kapanmasını bekliyorum donanımsal olarak bir sorun yok çünkü eski sürümde bu sorunları yaşamıyordum aklıma gelen 2 sorun var birincisi driverların sorun yaratması çünkü önceden saydığım driver sürümlerinde bu hatanın çözüldüğü söylenmişti ama devam ediyor hala diğer sorun ise valorantın sorun çıkarıyor olması eski sürümde nereye kadar nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum ne yaptıysam ettiysem bir türlü çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek birileri olursa gerçekten sevinirim

Geri