Neler Yeni

Webcam önerir misiniz

Emrez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eymen Zümrütel

f/p ürünü yarı yolda bırakmaz , uzunca bir süre kullanırsın , tabi gönül isterdi

Logitech C922 Pro Stream Webcam​

lere sahip olalım ammavelakin türkiyedeyiz kardeş türkiyede :)

PolatAlemdar06

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

f/p ürünü yarı yolda bırakmaz , uzunca bir süre kullanırsın , tabi gönül isterdi

evereste pek güvenemiyorum https://www.hepsiburada.com/logitech-c310-hd-720p-web-kamerasi-siyah-p-BD805220 bu nasıldır

Emrez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eymen Zümrütel
webcamı tam olarak ne için kullanacaksınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer ki youtube için , yayıncılık için kullanacaksan kesinlikle logitech al 720p olması bir eksiklik değil merak etme zaten everest 1080p ama 720 gibi çekiyor , ayrıca logitech webcamlerin lensleri çok kaliteli tecrübeyle sabit senin söylediğin webcami 1-1.5 yıl civarı kullandım hiç bir sıkıntı çıkarmadı hala sapasağlam , şu anda kullanmamamın sebebi ihtiyacımın olmaması ama cephanede duruyor :)

eğer ki youtube için , yayıncılık için kullanacaksan kesinlikle logitech al 720p olması bir eksiklik değil merak etme zaten everest 1080p ama 720 gibi çekiyor , ayrıca logitech webcamlerin lensleri çok kaliteli tecrübeyle sabit senin söylediğin webcami 1-1.5 yıl civarı kullandım hiç bir sıkıntı çıkarmadı hala sapasağlam , şu anda kullanmamamın sebebi ihtiyacımın olmaması ama cephanede duruyor :)
ama toplantılar için yada görüntülü konuşmalar için (discord felan) o zaman everest al 80 tl den feragat eder 90x40 bir mousepad alırsın (örnk veriyorum :)

Son düzenleme:

PolatAlemdar06

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ama toplantılar için yada görüntülü konuşmalar için (discord felan) o zaman everest al 80 TL den feragat eder 90x40 bir mousepad alırsın (örnk veriyorum :)
twitch yayını için alacağım

Emrez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eymen Zümrütel
hocam 2500 bit veriyorum 7.5 uploadım
hangi interneti kullanıyorsunuz , ve mümkünse fiyatını öğrenebilirmiyim kullandığınız tarifenin , bende internetimi değiştiricem ya da yükselticem de :)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,540
İsim
Oğuz Oğuz
max 400 önerileri bekliyorum

Bu bütçede alabileceğin en iyi cam dostum

Top Bottom