PolatAlemdar06
80+ Bronze
- Bütçe
- 300
max 400 önerileri bekliyorum
evereste pek güvenemiyorum https://www.hepsiburada.com/logitech-c310-hd-720p-web-kamerasi-siyah-p-BD805220 bu nasıldır![]()
Everest SC-HD03 1080P Full HD Pc Kamera Fiyatları
Everest SC-HD03 1080P Full HD Pc Kamera fiyatları Cimri'de. Everest SC-HD03 1080P Full HD Pc Kamera ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın. Aradığınız Everest SC-HD03 1080P Full HD Pc Kamera ürünü Cimri'de hemen bulun.www.cimri.com
f/p ürünü yarı yolda bırakmaz , uzunca bir süre kullanırsın , tabi gönül isterdi
Logitech C922 Pro Stream Webcam
lere sahip olalım ammavelakin türkiyedeyiz kardeş türkiyede![]()
webcamı tam olarak ne için kullanacaksınız ?evereste pek güvenemiyorum https://www.hepsiburada.com/logitech-c310-hd-720p-web-kamerasi-siyah-p-BD805220 bu nasıldır
eğer ki youtube için , yayıncılık için kullanacaksan kesinlikle logitech al 720p olması bir eksiklik değil merak etme zaten everest 1080p ama 720 gibi çekiyor , ayrıca logitech webcamlerin lensleri çok kaliteli tecrübeyle sabit senin söylediğin webcami 1-1.5 yıl civarı kullandım hiç bir sıkıntı çıkarmadı hala sapasağlam , şu anda kullanmamamın sebebi ihtiyacımın olmaması ama cephanede duruyorevereste pek güvenemiyorum https://www.hepsiburada.com/logitech-c310-hd-720p-web-kamerasi-siyah-p-BD805220 bu nasıldır
ama toplantılar için yada görüntülü konuşmalar için (discord felan) o zaman everest al 80 tl den feragat eder 90x40 bir mousepad alırsın (örnk veriyorumwebcamı tam olarak ne için kullanacaksınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer ki youtube için , yayıncılık için kullanacaksan kesinlikle logitech al 720p olması bir eksiklik değil merak etme zaten everest 1080p ama 720 gibi çekiyor , ayrıca logitech webcamlerin lensleri çok kaliteli tecrübeyle sabit senin söylediğin webcami 1-1.5 yıl civarı kullandım hiç bir sıkıntı çıkarmadı hala sapasağlam , şu anda kullanmamamın sebebi ihtiyacımın olmaması ama cephanede duruyor![]()
twitch yayını için alacağımwebcamı tam olarak ne için kullanacaksınız ?
eğer ki youtube için , yayıncılık için kullanacaksan kesinlikle logitech al 720p olması bir eksiklik değil merak etme zaten everest 1080p ama 720 gibi çekiyor , ayrıca logitech webcamlerin lensleri çok kaliteli tecrübeyle sabit senin söylediğin webcami 1-1.5 yıl civarı kullandım hiç bir sıkıntı çıkarmadı hala sapasağlam , şu anda kullanmamamın sebebi ihtiyacımın olmaması ama cephanede duruyor
ama toplantılar için yada görüntülü konuşmalar için (discord felan) o zaman everest al 80 TL den feragat eder 90x40 bir mousepad alırsın (örnk veriyorum![]()
o zaman logitech al , başlangıç için güzel bir webcam olur , birdeeee tam olarak ne tür yayınlar açıcaksıntwitch yayını için alacağım
valorant hocam flickvlr twitch teşekkür ederimo zaman logitech al , başlangıç için güzel bir webcam olur , birdeeee tam olarak ne tür yayınlar açıcaksınValorant felan mı , yani takip ederim diye dedim
![]()
benim de bir sorum olucaktı müsadenizle , internet upload hızınız kaç ? yani twitch de kaç upload ile yayın açıyorsunuz ?valorant hocam flickvlr twitch teşekkür ederim![]()
hocam 2500 bit veriyorum 7.5 uploadımbenim de bir sorum olucaktı müsadenizle , internet upload hızınız kaç ? yani twitch de kaç upload ile yayın açıyorsunuz ?
hangi interneti kullanıyorsunuz , ve mümkünse fiyatını öğrenebilirmiyim kullandığınız tarifenin , bende internetimi değiştiricem ya da yükselticem dehocam 2500 bit veriyorum 7.5 uploadım
Bu bütçede alabileceğin en iyi cam dostum![]()
Everest SC-HD03 1080P Full HD Pc Kamera Fiyatları
Everest SC-HD03 1080P Full HD Pc Kamera fiyatları Cimri'de. Everest SC-HD03 1080P Full HD Pc Kamera ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın. Aradığınız Everest SC-HD03 1080P Full HD Pc Kamera ürünü Cimri'de hemen bulun.www.cimri.com
f/p ürünü yarı yolda bırakmaz , uzunca bir süre kullanırsın , tabi gönül isterdi
Logitech C922 Pro Stream Webcam
lere sahip olalım ammavelakin türkiyedeyiz kardeş türkiyede![]()
c270 veya c310 ?Bu bütçede alabileceğin en iyi cam dostum