Hepsiburada da mağazası var, arkadaş orayı soruyor.Satıcının sitesinde bir şey göremedim yalnızca bir adet huawie tablet var.
alınır hocam güvenilir problem olmazWebsinial satıcısından laptop alıcam ama hakkında hiç yorum bulamadım güvenilir mi bilgisi olan varsa yazabilir mi
Bende hep onu merak etmiştim. Ama diğer siteler daha uygun olurlar, örnek sinerji gibi sadece gaming siteleri belirli günlerde indirim yaparlar.aga siz bu siteleri nereden buluyorsunuz ya :d illa alışveriş yapmak istiyorsanız trendyol mağazasından alın bir sıkıntı çıkarsa muhatap olacağınız birisi olsun
aga siz bu siteleri nereden buluyorsunuz ya :d illa alışveriş yapmak istiyorsanız trendyol mağazasından alın bir sıkıntı çıkarsa muhatap olacağınız birisi olsu
Zaten trendyol üzerinde bi satıcı,trendyoldan alıcam ama hakkında bi şey göremeyince sormak istedimaga siz bu siteleri nereden buluyorsunuz ya :d illa alışveriş yapmak istiyorsanız trendyol mağazasından alın bir sıkıntı çıkarsa muhatap olacağınız birisi olsun
alın hocam sıkıntı yokZaten trendyol üzerinde bi satıcı,trendyoldan alıcam ama hakkında bi şey göremeyince sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS Tuf Gaming A15 Fa507nv-lp023 Ryzen 7 7735hs 16gb 512gb Ssd 8gb Rtx4060 15.6 Dos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Tuf Gaming A15 Fa507nv-lp023 Ryzen 7 7735hs 16gb 512gb Ssd 8gb Rtx4060 15.6 Dos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu alcaktım
Satın aldın mı ? Ben de bunu alacaktımZaten trendyol üzerinde bi satıcı,trendyoldan alıcam ama hakkında bi şey göremeyince sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS Tuf Gaming A15 Fa507nv-lp023 Ryzen 7 7735hs 16gb 512gb Ssd 8gb Rtx4060 15.6 Dos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Tuf Gaming A15 Fa507nv-lp023 Ryzen 7 7735hs 16gb 512gb Ssd 8gb Rtx4060 15.6 Dos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu alcaktım
Aldım üründe bi sıkıntı göremedim ama driverların hepsini kurmadım daha ,müsait bi zamanda halledicem onu daSatın aldın mı ? Ben de bunu alacaktım