Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Orası öyleFiyatıda artıyor .
Orası öyleFiyatıda artıyor .
kasa psular çöp düşük okuma yazmalı ssdler kullanılmışWebtekno incehesap üzerinden 3 yeni sistemi satışa sundu.
Yorumu size bırakıyorum.
Sistemler;
Phantom XT | webtekno Hazır Sistemleri kampanyası
Phantom XT | webtekno Hazır Sistemleri kampanyası ve en cazip kampanyalar İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İnceleme videosu;
Zamanında neredeyse aynı sistemi El Capitan olarak 6400 e Almıştım R5 3600 le (B450M S2H yerine B450M Dragon aldığım için pişman olmakla olmamak arasındayım. Yüksek ihtimal pişmanım çünkü RGB desteklemiyor. Gerçi pek anlamıyorum Anakarttan. B450M DRAGON, B450M S2H'dan iyi mi?Webtekno incehesap üzerinden 3 yeni sistemi satışa sundu.
Yorumu size bırakıyorum.
Sistemler;
Phantom XT | webtekno Hazır Sistemleri kampanyası
Phantom XT | webtekno Hazır Sistemleri kampanyası ve en cazip kampanyalar İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İnceleme videosu;
Mosfet soğutucun eksik bir tek, o da OC yapmıyorsan önemsiz.Zamanında neredeyse aynı sistemi El Capitan olarak 6400 e Almıştım R5 3600 le (B450M S2H yerine B450M Dragon aldığım için pişman olmakla olmamak arasındayım. Yüksek ihtimal pişmanım çünkü RGB desteklemiyor. Gerçi pek anlamıyorum Anakarttan. B450M DRAGON, B450M S2H'dan iyi mi?
Yok ya sistemi aldığımda 1 kere biosa girdim CPB yi kapattım bir daha da işim olmadıMosfet soğutucun eksik bir tek, o da OC yapmıyorsan önemsiz.
Fan tasarımına ve soğutma bloklarına bakınca kartlar kendini belli ediyor aslında.XFX in 5500 xt ve 5600xt leri güzel mi yani sorunsuz mu? Çok çıkmaya başladı ve xfx diğer kartlara göre ucuz üretiyor normalde.