Webtekno Silver bu şekilde alınır mı?

maalesef kendim montajlayamam, bir bilgisayarcıya götürürsemde ucuz fiyat söyleyeceğini sanmıyorum
O zaman buraya bakabilirsiniz:
Ram: 2×8 GB yapılacak
PSU: Corsair CV550 yapılacak
Ekran kartı: 1650S yapılacak
SSD: Barracuda Q1 yapılacak

Son düzenleme:
PSU: Cooler Master 600W 80+ yapılacak
O PSU kotu sanirim Corsair daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU: Cooler Master 600W 80+ yapılacak
SSDde degismesi lazim

O PSU kotu sanirim Corsair daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSDde degismesi lazim
Ssd değişikliğini yazmayı unutmuşum hatırlattığınız için teşekkürler. PSU konusunda sıkıntısını duymadım ve bilmiyorum. Kötü olmasının sebeni açıklarsanız sevinirim.

+İşlemcide mpk işlemci nasıl bilmiyorum
+Ekran kartı AMD olması daha iyi olur çünkü monitörüm freesync
+Ssd hakkında bir fikrim yok nasıldır sizce?
+Anakart iyi diye biliyorum ama fazla MHz olması sorun olur mu?
+Kasayı soğutması ve PSU daha güvenilirliğinden seçtim
+Ram iyi midir Adata XPG Gammix D30 ile değiştirmeli miyim yada yakın fiyatta başka bir şey ile?
(İnce hesap bildiğim kadarıyla güvenilir ve hediye kulaklık var bu yüzden ordan almak istiyorum başka sitelerden sistem tavsiyesi atmanıza gerek yok boşuna zaman harcamayın.<3)
Bu sistem uzun ömürlü olur mu yoksa saçma mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
başka sistem önerme demişsiniz ama bu sistem daha güçlü 8gb ram ve 480gb sandisk yaparsanız daha iyi bir sistem olur.

başka sistem önerme demişsiniz ama bu sistem daha güçlü 8gb ram ve 480gb sandisk yaparsanız daha iyi bir sistem olur.
Güzel bir sistem dediklerinizi yaptım ama elimden geldiğince fiyatı düşürmek için rx570 ekledim sorun olmaz değil mi? Güzel bir kart değil mi? Yani uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden detaylı soruyorum (+ olarak rx570 çok hoşuma gidiyor o yüzden de gönlüm ondan yana)

Güzel bir sistem dediklerinizi yaptım ama elimden geldiğince fiyatı düşürmek için rx570 ekledim sorun olmaz değil mi? Güzel bir kart değil mi? Yani uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden detaylı soruyorum (+ olarak rx570 çok hoşuma gidiyor o yüzden de gönlüm ondan yana)
1650 süper kullanmak sizin için daha iyi olucaktır fakat karar sizin

1650 süper kullanmak sizin için daha iyi olucaktır fakat karar sizin
1650 super freesync monitörüme uyumlu olmayabilir, 5 Fps fazla olsun bu olsun diye bir derdim yok, uzun süre kullanmak istiyorum yani hangisi daha uzun süre sorun çıkartmayaksa o olmalı, driver güncellemelerini daha çok almalı, bu yönden hangisi?

1650 super freesync monitörüme uyumlu olmayabilir, 5 Fps fazla olsun bu olsun diye bir derdim yok, uzun süre kullanmak istiyorum yani hangisi daha uzun süre sorun çıkartmayaksa o olmalı, driver güncellemelerini daha çok almalı, bu yönden hangisi?
1650s daha güncel

Geri