Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,427
https://www.shopier.com/24879806 şunu alacağım ama güvenilir mi merak ediyorum.
yok shopierde neden para kalsınYarın falan sipariş geçerim shopier de para kalma sıkıntısı falan olmaz diye düşünüyorum
yok yok kayma olmaz o kadar kolay değil artık o işlershopiere güveniyom da adamlar belki bana kaycak o yönden dedim hocam![]()
bayağıdır böyle butiklerden almıyorum geri kalmışız biraz bende tiktokta badir diye bir eleman var ondan gördüm sayfayı bir deneyelim ya her şey çok pahalı zaten şu sırayok yok kayma olmaz o kadar kolay değil artık o işler
yorumlarını bekliyorum dost bendealcambayağıdır böyle butiklerden almıyorum geri kalmışız biraz bende tiktokta badir diye bir eleman var ondan gördüm sayfayı bir deneyelim ya her şey çok pahalı zaten şu sıra
çek instagram hesaplari falan da var çok şüpheli değiller belki çok kaliteli değildir ama tişört yani2 tane çeksem mi ya direkt
aynen defacto kalitesi olsa yeter benim için.çek instagram hesaplari falan da var çok şüpheli değiller belki çok kaliteli değildir ama tişört yani
voidtr.com
zincirwear.com
eyvallah bakarimaynen defacto kalitesi olsa yeter benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@emreBeoa papara baskını da tam zamanlamayla denk geldi yani alamıyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyse belki bakarsın ben bir iki baktığım markayı daha atayım.
![]()
Erkek Tişört, Uzun Kollu Tişört ve Oversize Tişörtler | VOIDTR
Tarzınıza tarz katan oversize tişörtler, baskılı tişört modelleri, uzun kollu tişört ve tüm erkek tişört modelleri voidtr.com'da. Uygun erkek tişört fiyatları için tıklayın!voidtr.com
flaw var ama bence gereksiz pahalı.Sokak Modasında Öncü Tasarımlar - Zincir Wear
Sürdürülebilir modanın öncüsü Zincir Wear ile tarzını yansıt! Streetwear ve urban giyim koleksiyonlarıyla hem özgün hem çevre dostu ol.zincirwear.com