Weswearshop Güvenilir Mi?

Welsh

80+
Reaksiyon skoru
30
Selamlar, bu konuyu buradan alışveriş yapmayı düşünen varsa diye açıyorum; çevrenizde varsa onları da engelleyin mümkünse.

Weswearshop adlı siteden 1 tane kazak aldım. Çok araştırmadım, internette de pek bilgi yok haklarında ama çektikleri videolar vs. kaliteli gözüküyordu. İlk başta kazağın fabrikada üretimde olduğunu, geç kargolayacaklarını söylediler. Stokta yoksa neden satıyorsunuz? Devamında ürünüm geldi fakat aşırı kalitesiz, dikişleri belli olan rezalet bir üründü. Bunun üzerine WhatsApp üzerinden iletişime geçip iade istedim; değişim yapmak için zorladılar, istemedim. Bu sefer de "Sanal POS'umuz bozuk, iadeniz 30 iş günü içerisinde gelir iade istiyorsanız." dediler. Ben de böyle bir şeyin olamayacağını, sanal POS bozuksa satış da yapamayacaklarını vs. belirttim. En sonunda bıkıp kargo kodu verdiler sanırım. Ürünü kargoya verdim, üstünden yaklaşık 3 hafta geçti ve hâlâ iade konusunda "Talimat verildi, X günü yansıyacak, 1-2 iş günü içinde yansıyacak." şeklinde geçiştiriyorlar; paranızı alıkoyuyorlar kısaca. Bu dolandırıcılardan alışveriş yapmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,009
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri