Whatgeek ten gamesir cyclone 2 almak

brtsdf

80+
Reaksiyon skoru
1
selamün aleyküm herkese whatgeek üzerinden gamesir cyclone 2 almayı düşünüyorum elimde atk battle axe pro vardı l3 tuşundaki temassızlıktan dolayı geri gönderdim bana ya yenisini vercekler yada paramı iade edicekler yurt dışından cyclone 2 64 dolara denk geliyor arada 300 TL gibi bir fark var ama yurt dışından alınan riske değermi ne gibi sıkıntı olur bu yakınlarda alışveriş yapan oldumu hiç.

selamün aleyküm herkese whatgeek üzerinden gamesir cyclone 2 almayı düşünüyorum elimde atk battle axe pro vardı l3 tuşundaki temassızlıktan dolayı geri gönderdim bana ya yenisini vercekler yada paramı iade edicekler yurt dışından cyclone 2 64 dolara denk geliyor arada 300 TL gibi bir fark var ama yurt dışından alınan riske değermi ne gibi sıkıntı olur bu yakınlarda alışveriş yapan oldumu hiç.
Fark 300tl ise değmez trde garantili varsa alırsın.

Fark 300tl ise değmez trde garantili varsa alırsın.
Atk kolu ile arasındaki fark 300 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır mail atman lazım fiyatını declare ettirmen için. %90 ihtimal ile vergisiz şekilde aras kargo getiriyor yanwen de.

Cyclone 2 de argblerinde saçma sapan ışıklandırma ve standa şarj olmama sorunu varmış kronik olarak haberin olsun ben amazon üzerinden aldım dediğim sorunları bizzat yaşadım satıcı bana bu durumların kronik olduğunu söyledi ve değişim yaptılar şu an kullandığım ürün sağlam ilerde sorun çıkarmaz umarım .

• Beğen
Reaksiyonlar: hycN
Atk kolu ile arasındaki fark 300 tl

Alınır mail atman lazım fiyatını declare ettirmen için. %90 ihtimal ile vergisiz şekilde aras kargo getiriyor yanwen de.
Forumdan bir arkadaş ve benim arkadaşım gibi birşeye denk gelirse ürün fiyatı doğru bile beyan edilmiş olsa bırak düşük göstermeyi gümrük itiraz kabul etmeden ürüne el koyuyor. Onu da söyliyim.
1000045185.webp

Forumdan bir arkadaş ve benim arkadaşım gibi birşeye denk gelirse ürün fiyatı doğru bile beyan edilmiş olsa bırak düşük göstermeyi gümrük itiraz kabul etmeden ürüne el koyuyor. Onu da söyliyim.
Alıntıyı görüntüle
%10'u ondan bıraktım zaten hocam. Benim şuana kadar ki 5 yanwen kargom sorunsuz geçti şans işi.

Dostum büyük risk ben aldım gümrük el koydu ama başka siparişim geçti. Her türlü riski alırım dersen söyle ama arada öyle çok bir fark yok değmez.

%10'u ondan bıraktım zaten hocam. Benim şuana kadar ki 5 yanwen kargom sorunsuz geçti şans işi.
Bende dediğini destekler nitelikte konuştum :kekw:

Dostum büyük risk ben aldım gümrük el koydu ama başka siparişim geçti. Her türlü riski alırım dersen söyle ama arada öyle çok bir fark yok değmez.
Senin ürüne de olduğunu bilmiyordum, seninkine ne zaman oldu? Nerden almıştın epomaker mı

Bende dediğini destekler nitelikte konuştum :kekw:

Senin ürüne de olduğunu bilmiyordum, seninkine ne zaman oldu? Nerden almıştın epomaker mı
Whatgeekden almıştım yunexpress gümrüğe terk etti ürünü.

Alıntıyı görüntüle
Hocam TC kimlik numaranızı iletmiş miydiniz? Bu sorunu yaşayan kişilere denk geldim ama kendim de alışveriş yaptım. Sorunun bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek istiyorum.

Hocam TC kimlik numaranızı iletmiş miydiniz? Bu sorunu yaşayan kişilere denk geldim ama kendim de alışveriş yaptım. Sorunun bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek istiyorum.
Yok onunla alakasız tc vermeden zaten kargoyu bile oluşturamaz firma gönderim yapamaz, kaldı ki arkadaşım burdan almamıştı aldığı şeyi. Yine yanwen ile geliyordu ama last mile we world dü. Ürünün fiyatı vs doğruydu 27 euro da geçmiyordu. Ona rağmen gitti. Üstüne kargo firması arkadaşımdan ekstra ücret talep etmiş imha ücreti için arkadaşım vermemiş problem çıktı mı ondan sonra bilmiyorum o konuda. İmha için para alıyorlar imha ettikleri için 😀

Eyvallah 2 aydan fazla sövüştüm adamlarla en son ana bacı sövdüm ürünü tekrar gönderttim.
Laftan anlamazlar bilerek yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,645
Üyeler
184,195
Son üye
cagriergen006
Geri