Ulkeler arası dolaşıyorlar awLa bu ne herkesin kargosunu başka firmaya vermişler . Senin de benim ki gibi önce oraya gidecek Singapur'dan ülkemize gelecek.
Yanwen ship yaz bir sürü firma var. Farklı detaylar gözüküyor.Ulkeler arası dolaşıyorlar aw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizde benim gibi gamilden gelen takip linkiylemi bakiyonuz yoksa başka yerdenmi bakiyonuz
Ben takip linkinden bakıyorum.Ulkeler arası dolaşıyorlar aw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizde benim gibi gamilden gelen takip linkiylemi bakiyonuz yoksa başka yerdenmi bakiyonuz
Hangi siteye giricem milyon tane varYanwen ship yaz bir sürü firma var. Farklı detaylar gözüküyor.
güncelleme yapıyorum bugün itibari ile sonunda kargoya verdiler. Yunexpress ile, 2 haftaya falan da gelir oh mis bahara klavye aldım aralık ayında dedim güldünüz bakHepsi aynı hocam fark etmez.
Kanka benim ürünlerin yarısını 10 gün önce diğer yarısını bugün kargoya verdiler. Demek ki Çin'in bi ayağı kaysa hayatımız duracak. Şu bağımlılığa bak. Kendimiz üretmiyoruz.güncelleme yapıyorum bugün itibari ile sonunda kargoya verdiler. Yunexpress ile, 2 haftaya falan da gelir oh mis bahara klavye aldım aralık ayında dedim güldünüz bak
sen neler aldın tamamını atarmısın link olarak vs merak ettim, geldiğinde memnun olursan işime yarayacak bir şey ise belki bende alırımKanka benim ürünlerin yarısını 10 gün önce diğer yarısını bugün kargoya verdiler. Demek ki Çin'in bi ayağı kaysa hayatımız duracak. Şu bağımlılığa bak. Kendimiz üretmiyoruz.
Kanka full Gmk67 şaşırtacak bir şey yoksen neler aldın tamamını atarmısın link olarak vs merak ettim, geldiğinde memnun olursan işime yarayacak bir şey ise belki bende alırım
çok pahalı ve gereksiz değilmi? yani bunun özelliği custom klavye yapmak yanlış anlamadı isem ,kalitesi vs değil asıl olay. 60 dolara direkt switchli tuşlu güzel klavyeler varken niye bu merak ettim açıkçasıKanka full Gmk67 şaşırtacak bir şey yok
Öyle olsa inan direkt hazır alırdım. Ben alimunyum klavye dışında hiçbir klavyeden bu sesi almadım. Hatta bazı aluminyum kasalar bile bu kadar yok değil. Yani bu yüzden bu kadar tutuldu gmk67 zaten. Diğer klavyelerin stabilizerleri, kasa sesi vs zort olduğu için. Tek mevzu toplama klavye olsa zaten herkes öyle yapardı.çok pahalı ve gereksiz değilmi? yani bunun özelliği custom klavye yapmak yanlış anlamadı isem ,kalitesi vs değil asıl olay. 60 dolara direkt switchli tuşlu güzel klavyeler varken niye bu merak ettim açıkçası