Palo DAYI 👑
80+ Gold
Benimki 1hafta oldu kargolandi ama hala ilk kargolandigi gibi duruyor
Cidden klavyeye acil ihtiyacım var. Ömrümü yedi adamlar.Benimki 1hafta oldu kargolandi ama hala ilk kargolandigi gibi duruyor
Benimki 1hafta oldu kargolandi ama hala ilk kargolandigi gibi duruyor
İpek yolu yeniden hayat buldu herhalde 45 günde geliyor. Şaka bi yana neden birilerinin kargoyu singapur birilerinin ürününü Malezya üzerinden yolluyorlar anlamadım. Tatilde oldukları için belki de lojistik sorunu çekiyorlar. Demedi demeyin bunlar tekrar alışverişe acarlarsa ülkemizi 20 dolar kargo parası çıkaracaklar kesin.Cidden klavyeye acil ihtiyacım var. Ömrümü yedi adamlar.
urun elıme ulasınca bu benım ılk ve son alısverısım olucakİpek yolu yeniden hayat buldu herhalde 45 günde geliyor. Şaka bi yana neden birilerinin kargoyu singapur birilerinin ürününü Malezya üzerinden yolluyorlar anlamadım. Tatilde oldukları için belki de lojistik sorunu çekiyorlar. Demedi demeyin bunlar tekrar alışverişe acarlarsa ülkemizi 20 dolar kargo parası çıkaracaklar kesin.
Valla isterse 100 dolar çıkartsınlar bir daha almam zatenİpek yolu yeniden hayat buldu herhalde 45 günde geliyor. Şaka bi yana neden birilerinin kargoyu singapur birilerinin ürününü Malezya üzerinden yolluyorlar anlamadım. Tatilde oldukları için belki de lojistik sorunu çekiyorlar. Demedi demeyin bunlar tekrar alışverişe acarlarsa ülkemizi 20 dolar kargo parası çıkaracaklar kesin.