Hocam herkese atıyorlar. Keşke girmeseydiniz virüslü olabilir.Dostlar selamlar whatsappdan böyle bir mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
siteye girdim giriş yaptım doğru göründü. başka bir insanın maili ve cüzdanı var ? Olay nedir böyle bir şey yaşayan var mı?
Virüs totaldan baktım sorun yok gibiydi zaten çıktım direkHocam herkese atıyorlar. Keşke girmeseydiniz virüslü olabilir.
hocam niye girersinizki kafayı mı yediniz o hesaba girişte sistemde ip leriniz gözüküyor neden böyle bir şey yapıyorsunuz virüslü hesaplar büyük ihtimalle bunlar site bile virüslü olabilirDostlar selamlar whatsappdan böyle bir mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
siteye girdim giriş yaptım doğru göründü. başka bir insanın maili ve cüzdanı var ? Olay nedir böyle bir şey yaşayan var mı?
Kayıt olmadım yazdıkları isim ve şifreyi girdim zaten her url sini daha girmeden virüstotaldan bakarak girdimben olsam bu bilgileri hiçbir yere girmem hocam muhtemeln dolandırıcılık ve hangi siteye kayıt oldunuz
hocam öyle bulunmaz virüs baya sazan avina gitmişsiniz g.o umarım başınıza bir iş gelmezVirüs totaldan baktım sorun yok gibiydi zaten çıktım direk
hocam sanırım site www.enaiyilergirsin.com bence siteyi kapatın + tüm izinleride kaldırınKayıt olmadım yazdıkları isim ve şifreyi girdim zaten her url sini daha girmeden virüstotaldan bakarak girdim
Hocam ip yi nasıl değiştireceğim o zaman?hocam öyle bulunmaz virüs baya sazan avina gitmişsiniz g.o umarım başınıza bir iş gelmez
Güzel dostum bir siteye girerek virüs yiyemezsiniz öyle olayı aşırı abartmışsın geçmiş olsunluk bir durum yok adamı boşu boşuna stresse sokmayın.hocam öyle bulunmaz virüs baya sazan avina gitmişsiniz g.o umarım başınıza bir iş gelmez
Hocam ipnizden hiçbir şey yapamazlar.Hocam ip yi nasıl değiştireceğim o zaman?
her türlü takibe alınmışsındır değiştirsende bir işe yaramaz ama bir şey olmaz biraz sazan avı tıkla falan boş iş parayı çekemiyorsun zatenHocam ip yi nasıl değiştireceğim o zaman?