Öyleyse IP adresini ele geçirmişlerdir. Çok bir şey yapamazlar IP adresi ile merak etme. Tabii karşındaki psikopat takıntılı bir hacker değilse.Hernagi bir bilgi vermedim sadece siteye giriş ekranında wp den verilen isim ve şifreyi yazdım giriş yaptım az dolaşıp çıktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir şey indirmedim etmedim bilgi vermedim nasıl giriyor vrüs?
Tamam dostum siteye girdiği gibi bir sürü virüs bulaşır bilgisayarına.girmez mi ipden evet çok bir şey yapamazlar ama linkten virüs bulaşır
Peki şuan alınabilecek önlen nedir?Öyleyse IP adresini ele geçirmişlerdir. Çok bir şey yapamazlar IP adresi ile merak etme. Tabii karşındaki psikopat takıntılı bir hacker değilse.
emin ol ip ni çok daha kolay elde edebilirler böyle şeylerle uğraşmazlargirmez mi ipden evet çok bir şey yapamazlar ama linkten virüs bulaşır
Modemi kapat aç değişirHocam ip yi nasıl değiştireceğim o zaman?
Hocam oyun serverlerinde sunucum var ve zaten giren her insanın ip si düşüyoremin ol ip ni çok daha kolay elde edebilirler böyle şeylerle uğraşmazlar
Modeme reset at veya aç kapat yeter. bir şey olacağını sanmıyorum. IP adresimiz heryerde var bizim TC kimlik numaramizPeki şuan alınabilecek önlen nedir?
ok kanka trojen ve rat atabiliceklerini bilmiyorsun heralde insanlarla alaycı konuşmamayı acil olarak öğrenmen gerekTamam dostum siteye girdiği gibi bir sürü virüs bulaşır bilgisayarına.