N nousfurkan 80+ Bronze Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 518 22 Nisan 2023 #1 Instagram'da bir hikaye duzenledim galeriye indirdim ve WhatsApp ta hikaye atmak istiyorum ama kalite inanılmaz düşüyor nasıl düzeltebiliriz
Instagram'da bir hikaye duzenledim galeriye indirdim ve WhatsApp ta hikaye atmak istiyorum ama kalite inanılmaz düşüyor nasıl düzeltebiliriz
N NOMADRANTAN 80+ Silver Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 2,678 Dahası Reaksiyon skoru 1,404 İsim Nomad 22 Nisan 2023 #2 nousfurkan yazmış: Instagram'da bir hikaye duzenledim galeriye indirdim ve WhatsApp ta hikaye atmak istiyorum ama kalite inanılmaz düşüyor nasıl düzeltebiliriz Devamı için tıklayın... Internette mb dusurme uygulamaları var ordan dosyayi yukleyip dusurebilirsin.
nousfurkan yazmış: Instagram'da bir hikaye duzenledim galeriye indirdim ve WhatsApp ta hikaye atmak istiyorum ama kalite inanılmaz düşüyor nasıl düzeltebiliriz Devamı için tıklayın... Internette mb dusurme uygulamaları var ordan dosyayi yukleyip dusurebilirsin.
N nousfurkan 80+ Bronze Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 518 22 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 NOMADRANTAN yazmış: Internette mb dusurme uygulamaları var ordan dosyayi yukleyip dusurebilirsin. Devamı için tıklayın... hocam sen yanlıs anlamıssın sanırım kalıteyı dusuruyor whatsupp ben yuksek kalıtede yuklemek ıstıyorum normalde kalıte yuksek yuklerken dusuyor
NOMADRANTAN yazmış: Internette mb dusurme uygulamaları var ordan dosyayi yukleyip dusurebilirsin. Devamı için tıklayın... hocam sen yanlıs anlamıssın sanırım kalıteyı dusuruyor whatsupp ben yuksek kalıtede yuklemek ıstıyorum normalde kalıte yuksek yuklerken dusuyor