Neler Yeni

whatsapp sözleşmesi gb whatsapp aero whatsapp

Burhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burhan Yılmaz
gb whatsapp, aero wahtsapp, gibi uygulamaları kullansak da sözleşmeyi onaylamış oluyor muyuz??

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Whatsapp Aero kullanma bence.

kaancang1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan Can Güner
Bu sözleşmeye çok fazla takılmayın zaten verilerimizi alıyolardı , gerçi sonradan whatsapp sözleşme imzalama süresini uzattı birkaç ay daha . Zaten facebookun , wp den veri almasına ihtiyacı yok ki . scooter inceliyorum internette aynı gün facebookta xiaomi scooter reklamı çıkıyor :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Bu sözleşmeye çok fazla takılmayın zaten verilerimizi alıyolardı , gerçi sonradan whatsapp sözleşme imzalama süresini uzattı birkaç ay daha . Zaten facebookun , wp den veri almasına ihtiyacı yok ki . scooter inceliyorum internette aynı gün facebookta xiaomi scooter reklamı çıkıyor :D
Başka türlü nasıl ilgi çeksinler :D ben onu normal buluyorum
Ama mesela atıyorum konuşurken scooterdan bahsedersem ve yarın scooter görürsem hiç bir şekilde internette araştırma yapmadan o anormal gelir bana

kaancang1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan Can Güner
Başka türlü nasıl ilgi çeksinler :D ben onu normal buluyorum
Ama mesela atıyorum konuşurken scooterdan bahsedersem ve yarın scooter görürsem hiç bir şekilde internette araştırma yapmadan o anormal gelir bana
bu benim başıma geldi akrabalarla konuşuyoduk bir telefon markası hakkında amcam almayı düşünüyordu . 15-20 dk içinde facede o markanın reklamı vardı. Amcamlara gösterdim şok olmuşlardı :D hemen facebookun izinlerinin hepsini kaldırmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Badwaitth lemar
WhatsApp Aero kullanırken endişelenmeden kabul edebilirsiniz

Top Bottom