Neler Yeni

WhatsApp yedeğim silinmiş nasıl geri getirebilirim

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Geçen sene 20 nisanda yaptığım bir wp yedeklemesi vardi az once baktığımda silinmiş internetten baktim bir yil guncellenmeyen yedekler silinir diyor nasıl geri getirebilirim

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
En son 20 Nisan'da yaptınız değil mi yedeklemeyi? Daha üstüne bir yedekleme yapılmadı? Eğer durum böyleyse ve Google Drive yedeklemeler kısmında Whatsapp yedeğiniz gözükmüyorsa geri getirmesi mümkün değil gibi. Üstüne yedekleme yapıldıysa ve 20 Nisan'da ki mesajları arıyorsanız bilmiyorum. Whatsapp belirli bir süre sonra bir şeyleri siliyor. Benim de askerde telefonu en son kullandığım tarihten olan mesajlarım silinmişti. (5 aylık süre içinde gelen mesajlar)

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son 20 Nisan'da yaptınız değil mi yedeklemeyi? Daha üstüne bir yedekleme yapılmadı? Eğer durum böyleyse ve Google Drive yedeklemeler kısmında Whatsapp yedeğiniz gözükmüyorsa geri getirmesi mümkün değil gibi. Üstüne yedekleme yapıldıysa ve 20 Nisan'da ki mesajları arıyorsanız bilmiyorum. Whatsapp belirli bir süre sonra bir şeyleri siliyor. Benim de askerde telefonu en son kullandığım tarihten olan mesajlarım silinmişti. (5 aylık süre içinde gelen mesajlar)
20 nisan 2021 de yaptığım yedekleme google drive da duruyordu iki ay öncesine kadar dun baktim yoktu sss kismindan okuyunca bir yıl geçince drive uzerindeki yedekler silinir diyor boyle sacma bisey olabilir mi

saizens

80+
20 nisan 2021 de yaptığım yedekleme google drive da duruyordu iki ay öncesine kadar dun baktim yoktu sss kismindan okuyunca bir yıl geçince drive uzerindeki yedekler silinir diyor boyle sacma bisey olabilir mi
Hocam bende aynı konudan şüpheliyim, whatsapp'a uzun süre girmeyince yedeklerim ve WhatsApp hesabım silinir mı acaba? Bu arada bende 27 nisan 2021 tarihinde yedeklemiştim en son, fakat benimki İCloud

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Bu yedek patlama meselesi oluyor maalesef. 2 kez lazım oldu 2sinde de aynı durum gerçekleşti.

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Hocam bende aynı konudan şüpheliyim, whatsapp'a uzun süre girmeyince yedeklerim ve WhatsApp hesabım silinir mı acaba? Bu arada bende 27 nisan 2021 tarihinde yedeklemiştim en son, fakat benimki İCloud
Yedek konusunu bilmiyorum fakat şöyle bir durum oluyor; örneğin Whatsapp'a en son 1 Ocak tarihinde giriş yaptınız daha da girmediniz, eğer 5 - 6 ay civarında girilmezse 1 Ocak'tan itibaren gelen mesajlar siliniyor. Öncesi değil en azından benim başıma böyle gelmişti. Sürekli güncel tutmak lazım patlar bi anda valla.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
icloudsa bilmiyorum ama benimki silinmis kafayi yiyicem 3 yillik mesaj vardi icinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,181
Üyeler
162,924
Son üye
conlife