20 nisan 2021 de yaptığım yedekleme google drive da duruyordu iki ay öncesine kadar dun baktim yoktu sss kismindan okuyunca bir yıl geçince drive uzerindeki yedekler silinir diyor boyle sacma bisey olabilir miEn son 20 Nisan'da yaptınız değil mi yedeklemeyi? Daha üstüne bir yedekleme yapılmadı? Eğer durum böyleyse ve Google Drive yedeklemeler kısmında Whatsapp yedeğiniz gözükmüyorsa geri getirmesi mümkün değil gibi. Üstüne yedekleme yapıldıysa ve 20 Nisan'da ki mesajları arıyorsanız bilmiyorum. Whatsapp belirli bir süre sonra bir şeyleri siliyor. Benim de askerde telefonu en son kullandığım tarihten olan mesajlarım silinmişti. (5 aylık süre içinde gelen mesajlar)
Hocam bende aynı konudan şüpheliyim, whatsapp'a uzun süre girmeyince yedeklerim ve WhatsApp hesabım silinir mı acaba? Bu arada bende 27 nisan 2021 tarihinde yedeklemiştim en son, fakat benimki İCloud20 nisan 2021 de yaptığım yedekleme google drive da duruyordu iki ay öncesine kadar dun baktim yoktu sss kismindan okuyunca bir yıl geçince drive uzerindeki yedekler silinir diyor boyle sacma bisey olabilir mi
Yedek konusunu bilmiyorum fakat şöyle bir durum oluyor; örneğin Whatsapp'a en son 1 Ocak tarihinde giriş yaptınız daha da girmediniz, eğer 5 - 6 ay civarında girilmezse 1 Ocak'tan itibaren gelen mesajlar siliniyor. Öncesi değil en azından benim başıma böyle gelmişti. Sürekli güncel tutmak lazım patlar bi anda valla.Hocam bende aynı konudan şüpheliyim, whatsapp'a uzun süre girmeyince yedeklerim ve WhatsApp hesabım silinir mı acaba? Bu arada bende 27 nisan 2021 tarihinde yedeklemiştim en son, fakat benimki İCloud
Hocam bende aynı konudan şüpheliyim, whatsapp'a uzun süre girmeyince yedeklerim ve WhatsApp hesabım silinir mı acaba? Bu arada bende 27 nisan 2021 tarihinde yedeklemiştim en son, fakat benimki İCloud