Neler Yeni

WhatsApp'ta Spam Mesajlar

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar biri var, adam bulunduğum her okul grubunda var ve habire instagram sayfasının postlarını paylaşıp reklam yapıyor, bir de tüm gruplara aynı anda atıyor. Bir bakıyorum 20 bildirim var hepsi bu adamın attığı mesajlar. Bunu görmek istemiyorum, engellemenin bir yolu var mı? Başka birini de aynı şekilde engellemiştim mesajları yine gözüküyor grupta, her gruba girip saçma sapan spam yapıyorlar.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Arkadaşlar biri var, adam bulunduğum her okul grubunda var ve habire instagram sayfasının postlarını paylaşıp reklam yapıyor, bir de tüm gruplara aynı anda atıyor. Bir bakıyorum 20 bildirim var hepsi bu adamın attığı mesajlar. Bunu görmek istemiyorum, engellemenin bir yolu var mı? Başka birini de aynı şekilde engellemiştim mesajları yine gözüküyor grupta, her gruba girip saçma sapan spam yapıyorlar.
Allah kolaylik versin çözümü vardirda bn kendi hattımı degistirmistim en kolayı bu sanırım yoksa onerilenlerde seni sürekli buluyor

TİTAN.

80+ Platinum
Durumu anlat yaptığının ne kadar düşüncesizce olduğunu söyle belki anlar diğer türlü gruplarda engellemeler olmuyor diye biliyorum
Yöneticiye söyleyip gruplardan arttırılabilir

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durumu anlat yaptığının ne kadar düşüncesizce olduğunu söyle belki anlar diğer türlü gruplarda engellemeler olmuyor diye biliyorum
Yöneticiye söyleyip gruplardan arttırılabilir
Yok hocam ya, adamın işi bu zaten instagram sayfasından para kazanıyor. Her gruba girmiş postlarını paylaşıyor sürekli, twitter'da mesela birini engelleyince twitlerini görmüyorsun ya, burada da o olay olsa keşke ama yok sanırım. Anca gruptan çıkıcan ya da görmeye devam o zaman :ROFLMAO::ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah kolaylik versin çözümü vardirda bn kendi hattımı degistirmistim en kolayı bu sanırım yoksa onerilenlerde seni sürekli buluyor
Yok hocam hattımı değiştiremem ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom