Neler Yeni

WhatsAppta yazmadigim mesajlar goruyorum

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
Arkadaşlar sorunu bugün arkadaşımın yazmasiyla fark ettim. Gectigimiz iki gun boyunca biri 23.44 biri 23.45 olmak uzere WhatsAppimda benim yazmadigim mesajlar yazılmış. Bu mesajlar küfür içerikli ve bu mesajların yazıldığı iki grup dışında diğer gruplarin hicbirinde bir sıkıntı yok. Böyle bir seyin yasanmasiyla biraz korktum da tabi napmaliyim yardimci olur musunuz?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Whatsapp web cihazlarınızı kontrol edin.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
kimseler duymasın
Arkadaşlar sorunu bugün arkadaşımın yazmasiyla fark ettim. Gectigimiz iki gun boyunca biri 23.44 biri 23.45 olmak uzere WhatsAppimda benim yazmadigim mesajlar yazılmış. Bu mesajlar küfür içerikli ve bu mesajların yazıldığı iki grup dışında diğer gruplarin hicbirinde bir sıkıntı yok. Böyle bir seyin yasanmasiyla biraz korktum da tabi napmaliyim yardimci olur musunuz?
çift faktörlü doğrulamanızı açın

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Web Whatsapp sekmesinde tüm cihazlardan çıkış yap diyin. Orada zaten açık cihaz yoksa bu iş sadece sizin telefonunuz kullanılarak yapılmış olabilir.

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o saat aralığında telefonun başkası eline almış olma ihtimalinden emin misin
evet bundan eminim çünkü oyun oynuyordum ve telefon önumdeydi tek aklima gelen sey benim oyun oynarken soyledigim seyleri sesli mesaj olarak alip yazmasi ama hic kullanmadigim kelimeler var

Top Bottom