Neler Yeni

Whatsapptan grup kurarken ban yedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Bora Yilmaz
grup kuruyordum öğrenci topluluğu için birkaç kişiyi eklerken hata verdi tekrar deneye bastım bu numarayla artık whatsapp kullanılamıyor dedi ben de anlamadım kutucuk varmış mesaj yazmak için ona bir şey yazamadan hemen alelacele itiraz ete bastım derdimi anlatamadım bu wp hesap açılır mı nolacak şimdi

Sypreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Emre
Telefon marka modeli nedir?

Sypreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Emre
WhatsApp son güncellemelerden sonra saçmalamaya başladı. Normalde modlu WhatsApp kullananlara ban atıyordu ama iPhone kullanıcıları da bu sorunu yaşamaya başladı. Androidde çözümü var ama IOS için itiraz maili atmanız lazım. Ban kesin açılır mı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Bora Yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
WhatsApp son güncellemelerden sonra saçmalamaya başladı. Normalde modlu WhatsApp kullananlara ban atıyordu ama iPhone kullanıcıları da bu sorunu yaşamaya başladı. Androidde çözümü var ama IOS için itiraz maili atmanız lazım. Ban kesin açılır mı bilmiyorum.
ya ben itiraz etme kutucugu varmış oraya derdimizi anlatmamız gerekiyomuş heralde ben aceleyle hemen itirazı gönder dedim tekrar o yazı yazma kutucugu acılıyor mu inceleme yapılıyor 24 saat icinde dönüs olur diyor suan

Sypreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Emre
ya ben itiraz etme kutucugu varmış oraya derdimizi anlatmamız gerekiyomuş heralde ben aceleyle hemen itirazı gönder dedim tekrar o yazı yazma kutucugu acılıyor mu inceleme yapılıyor 24 saat icinde dönüs olur diyor suan
O itiraz etme kutucuğunu boşver sadece itiraza basmışsın zaten. WhatsApp'a durumu açıkça anlattığın itiraz maili at, tek yolu bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Bora Yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O itiraz etme kutucuğunu boşver sadece itiraza basmışsın zaten. WhatsApp'a durumu açıkça anlattığın itiraz maili at, tek yolu bu.
IMG_8805.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

mail attım bu cevap geldi 3. adımda itirazınızı destekleyen ayrıntıları yazın kısmına ben aceleyle fark etmeden gönderdim o sıkıntı olur mu acaba boş oldu yani itirazım

Sypreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Emre
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

mail attım bu cevap geldi 3. adımda itirazınızı destekleyen ayrıntıları yazın kısmına ben aceleyle fark etmeden gönderdim o sıkıntı olur mu acaba boş oldu yani itirazım
Mesajlarınızı ve medyalarınızı yedeklediyseniz silip tekrar yükleyin belki o itiraz bölümü geri gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,305
Üyeler
169,556
Son üye
Sisyphe