whea uncorretable error hatası güvenli modda vermiyor. ne yapmalıyım

Smash-22

80+
Reaksiyon skoru
11
merhabalar öncelikle baktığınız için teşekkürler 2 aydır aralıksız mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı açtığımda bazen 30 dk bazen 10 bazen 5 dk da bir whea uncorretable hatasına düşüyordu
bunun hakkında konu açtım minidump falan baktılar ama hdd sorunu falan demişlerdi bende dün tekrardan bilgisayarı açim derken ses falan gitti düzeltmeye çalıştığımda kod 52 hatası aldım
aygıt yöneticisine girdiğimde baya bi satırda sarı ünlem işsareti vardı örnek (ses.bluethot.ağ bağdaştırıcı) gibi sonradan bilgisayar kendini kitlemeye başladı bunu yapıyodu ancak sık sık değildi şimdi baya buda olmaya başladı ekran donuyor mouse klavye alt f4 ctrl del hiçbir şekilde çalışmıyor bende format atma kararı aldım tekrardan ama iso yüklerken mavi ekrana veya donmaya başlayıp reset atmam gerekiyor yani iso indiremedim bende güvenli modda başlatmak aklıma geldi ve şuan yaklaşık saat 11.20 dan beri bilgisayar güvenli modda ve ne donma nede mavi ekrana düştü şimdi benim mavi ekran hatası donanımsalmı hdd dedikleri gibi yoksa yazılımsalmı şimdi windows 7 pro indirdim ne yapmalıyım baktığınız için teşekkürler tekrardan

Geri