Mavi Ekran WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR

Reaksiyon skoru
2
Bilgisayarımı yük altına soktuğumda özellikle çoğunlukla render alırken mavi ekran yiyorum mavi ekranda aldığım hata kodu

WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR​

Screenshot_1.png

Bu linkteki tüm çözümleri denedim ancak bir şey çıkmadı. Memtest sonucumun fotoğrafını da buraya bırakıyorum.
20230911_095756.jpg

Ne yapmam gerektiğini veya nasıl bu sorunu çözebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hocam bu klasör bende oluşmuyor oluşmama sebebi olarak windows'da olabilecek bazı ayarlar gösterilmişti onları kontrol ettim onlar da olması istenilen gibiydi. Norton'un antivirüs yazılımını kullanıyorum o siliyor olabilir mi bir de bugün 15 kere falan mavi ekran yedim artık oyunda bile yiyorum delirmek üzereyim.

Hocam bu klasör bende oluşmuyor oluşmama sebebi olarak windows'da olabilecek bazı ayarlar gösterilmişti onları kontrol ettim onlar da olması istenilen gibiydi. Norton'un antivirüs yazılımını kullanıyorum o siliyor olabilir mi bir de bugün 15 kere falan mavi ekran yedim artık oyunda bile yiyorum delirmek üzereyim.
Ccleaner gibi gereksiz klasörleri silme özelliği varsa o program siliyor olabilir bir de mavi ekran bitene kadar bekleyin.

Ccleaner gibi gereksiz klasörleri silme özelliği varsa o program siliyor olabilir bir de mavi ekran bitene kadar bekleyin.
Şu an kontrol ettim varmış ancak manuel olarak çalıştırmadığım sürece otomatik temizleme yapmıyormuş. Ayrıca mavi ekranın bitmesini beklemem gibi bir durum söz konusu olmuyor kendisi neredeyse belirmeden kayboluyor. Mavi ekran yiyiş hızım burada (herhangi bir şey yapmama kalmadan kendi kendisini yeniden başlatıyor).

Bilgisayarımı yük altına soktuğumda özellikle çoğunlukla render alırken mavi ekran yiyorum mavi ekranda aldığım hata kodu

WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR​

Alıntıyı görüntüle
Bu linkteki tüm çözümleri denedim ancak bir şey çıkmadı. Memtest sonucumun fotoğrafını da buraya bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ne yapmam gerektiğini veya nasıl bu sorunu çözebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yük altında sorun yaşıyorum demişsin. OCCT adlı programı yükleyip Stability test yazan yerden Power testini yapabilir misin?

Yük altında sorun yaşıyorum demişsin. OCCT adlı programı yükleyip Stability test yazan yerden Power testini yapabilir misin?
Yaptım sonuç bu şekilde ancak herhangi bir mavi ekran yeme durumu söz konusu olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bugün iki ram'i de ayrı ayrı memtest'e soktum yine herhangi bir sorun çıkmadı ikisinde de sonrasında render alırken (iki ram ile de ayrı olacak şekilde) yine mavi ekran yemedim acaba anakart ile alakalı bir sorun olma ihtimali nedir?

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    151 KB · Hit: 36
Geri