Neler Yeni

Çözüldü✓ windows 10 mavi ekran

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
miraç küçük
arkadaşlar öncelikle iyi geceler bilgisayarımı bir ay önce incehesaptan aldım sorunsuz çalışıyordu fakat iki üç gün önce bi anda mavi ekran hatası verdi bilgisayar yeniden başlatılıcak dedi ve bekledim yüzde yüz olduktan sonra temizleniyor dedi onuda bekledim ve açıldı ilk başta biraz panik yaptım fakat bişey olmadığı için önemsemedim bugun tekrar aynı hatayı verdi o yüzden buraya danışma kararı aldım form da ayın hatalar ile ilgili konular gördüm fakat ne yapmam gerektiğini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim formlarda minidump istendiği için bende ekliyorum yardımcı olurmusunuz ciddi bişey mi teşekkür ederim şimdiden.

Ekler

• Yeni klasör.rar
    340.9 KB · Hit: 25
  • WhatsApp Görsel 2024-08-15 saat 22.59.02_b9af1e1c.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-08-15 saat 22.59.02_b9af1e1c.jpg
    179 KB · Hit: 27

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
arkadaşlar öncelikle iyi geceler bilgisayarımı bir ay önce incehesaptan aldım sorunsuz çalışıyordu fakat iki üç gün önce bi anda mavi ekran hatası verdi bilgisayar yeniden başlatılıcak dedi ve bekledim yüzde yüz olduktan sonra temizleniyor dedi onuda bekledim ve açıldı ilk başta biraz panik yaptım fakat bişey olmadığı için önemsemedim bugun tekrar aynı hatayı verdi o yüzden buraya danışma kararı aldım form da ayın hatalar ile ilgili konular gördüm fakat ne yapmam gerektiğini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim formlarda minidump istendiği için bende ekliyorum yardımcı olurmusunuz ciddi bişey mi teşekkür ederim şimdiden.
ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükleyin.
bios güncel değil biosu son sürüme güncelleyin.
eksik ve bozuk sys dosyalarını onarın.
hamachi uygulamasını kaldırın.
easy anti-cheat uygulamasını kaldırın.
tencent uygulaması yüklü sanırım varsa onu da kaldırın.
sorun devam ederse bildirmeyi unutmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
miraç küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükleyin.
bios güncel değil biosu son sürüme güncelleyin.
eksik ve bozuk sys dosyalarını onarın.
hamachi uygulamasını kaldırın.
easy anti-cheat uygulamasını kaldırın.
tencent uygulaması yüklü sanırım varsa onu da kaldırın.
sorun devam ederse bildirmeyi unutmayın.
hamachi uygulamasını zaten kaldırdım bi gün önce aynı şekilde tencenti de dün mavi ekranı vermeden önce brawhallayı açtım easy anti cheat ekranında olmuştu zaten anti cheat uygulamasını kaldırın demişsiniz nasıl kaldırırım

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
hamachi uygulamasını zaten kaldırdım bi gün önce aynı şekilde tencenti de dün mavi ekranı vermeden önce brawhallayı açtım easy anti cheat ekranında olmuştu zaten anti cheat uygulamasını kaldırın demişsiniz nasıl kaldırırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,607
Üyeler
171,062
Son üye
yusuf talha akbal
Top Bottom