Neler Yeni

Wi-Fi adaptör arıyorum

keremsw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerem sezer
Öncelikle hepinize iyi sosyaller forum kullanıcıları. Başlıkta bahsettiğim üzere bir Wi-Fi adaptör arıyorum. USB'ya da anakarta takılanlardan olabilir orası çok önemli değil. Fakat bazı kriterlerim var. Şu zamana kadar internetimin hiç adamakıllı çektiğini hatırlamıyorum. Bu nedenle gerçekten iyi bir adaptör istiyorum. Önceden ve şu anda da k kullandığım adaptör hiçbir işe yaramıyordu diyebilirim(linkini aşağıya bıraktım).internetin sürekli kopması, çekmemesi ve bağlanmaması gibi sorunlar yaşıyordum sürekli olarak ve aşağıda görmüş olduğunuz üzere bir kendimce kroki çizip paylaştım. Buna göre bir şeyler önerirseniz çok iyi olur. Soracak arkadaşlar için söyleyeyim Ethernet kablosu çekemiyorum maalesef mesafe nedeniyle ailem izin vermiyor. Diyeceklerim bu kadar, bu arada istediğiniz soruyu çekinmeden sorun. Titizlikle cevaplayacağım çünkü dediğim gibi artık bu internet sıkıntıma bir son vermek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
https://www.hepsiburada.com/ac1300-...-adaptor-kablosuz-wifi-alici-pm-HBC00003V4B3C

kroki.png

Top Bottom