Yardım 🔴Wİ-Fİ Adaptörü önerir misiniz❓

He O Zaman Bilemem Bende Fiber Yok .

a cartoon frog is smoking a cigarette with a black shirt on

wifi 5 ile wifi 6 nın altyapı ile ne ilgisi var ?

-Oncelikle Gidip Wifi 6 Kullanan Insanlara Bakin konusun gercekten'de her zaman ethernet kablosu ile dahi bagli olmalarina Ragmen Ayni Sabit hiz aliyorlar mi mesela
bakin Wifi 6 Avcantaji Ney ? Daha Wifi ile daha yuksek hizlar sunmasi ama ulkemizde ki kotu altyapidan dolayi birakin wifi6'yi Enthernet kablosuyla baglanan adam bile kotu altyapi'dan dolayi kotu sistemler yuzunden vs. Sabit 1GB Alamiyor Yani adamin ethernet kablosuyla dahI Her zaman sabit olarak alamadigi Interneti Wifi Ile vermeye calismak sizce ne kadar mantikli ? (tukiye icin konusuyorum)

-Ayrica Biz Amerikada vs. Yasaamiyoruz Yani Evlerimiz genel olarak tahta ve kopukten alcipandan vs. degil Bizimkiler betondan,tugladan vs.
Yani Amerikalilar gibi buyuk genis evlerde dahi her yere dagilmiyor bizim ulkemizde Wifi 6 birak amerikdaki evlerin 3/1 buyuklugunde olan deney hayvani kutusu gibi evlerin her yerine ddagilmasini yan odaya bile zar zor cekiyor yada cekmiyor

Ben'de Diyorum ki gerek yetersiz altyapi gerek Duvarlarin Sinyal Kalitesini Oldurdugu Evler yuzunden Turkiyede WIFI 6 kullanmanin Mantikli bir yani yok bu yuzden cihaz Wifi 6 Destekli olsa ne olur olmasa ne olur faydalanamiyoruzki

Yani soyle dusun 10 Milyon TL Var heabinda ama 20 yil kullanamacayacaksin, o zaman ne anlami kalir ki ? yani yirmi yil sonra Savaslardan vs. sonra Ortada Turkiye kalkirmi Sefalet icinde mi oluruz yoksa olumu oluruz yada Hala o para birimi kullanilirmiki sanmam fiziksel para yok olacak ileride her sey dijital kart vs. olacak her neyse

kisaca WIFI 6 vs. ulkede duzgunce kullanilacak duruma gelene kadar wifi 6 falan kalmaz zaten o yuzden cihazin wifi 6 destegi olsa ne olur

neyse niye bunu tartisiyoruz rteis ? onca sorun var basimizda wifi 5-6 altyapi vs. mi tartisacaz bos ver Allah Yardimcin olsun kardesim umarim hedeflerine ulasirsin hadi by
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi 6 modemle bazen 20Mbps zor alıyorum alıcı desteklemesine rağmen. Mesafe artınca Wifi 7 de olsa kurtarmıyor.
Iste bende arkadasa onu anlatmaya calistim

He O Zaman Bilemem Bende Fiber Yok .

a cartoon frog is smoking a cigarette with a black shirt on
Reis yanlis anlamada Fiber Alt Yapi Olmadan Zaten Nasil Wifi 6 Destekledigi Hizlari Sunacaklar 💀 XD

He ama Bildigim Kadariyla Fiber'de de modem olmasi gerekiyor gerci tam modem degilde fiber donusturucu mu ne ama o cokta onemli degil hizi etkilemiyor diye biliyorum o cihaz o yuzden neyse

Evet Ama Tenda Bilindik Marka Değil Mi Yani :)

Sırf Asus Diye Takma Aynı Özellikleri Sunan Birçok Ürün Var .

Gidipte NoName Al Demiyorum Ama Tenda , Tp Link Gibi Markalar Kaliteli Ve Güvenilir Markalardır .
Ya hocam tabi bilindik marka ama olay sadece marka degil model vs. de yani mesela attiklariniz belki ayni hizlari sunuyor ama ayni baglanti kopmama yani sabit baglanti performansi veya isiya dayaniklilik performansini vs. sunmuyor fark o

yoksa yine kampanya ile butceme uygun olacak ondan daha iyi urun varsa onerilere acigim zaten (bu arada o urunu almiyorum zaten)

Son düzenleme:
-Oncelikle Gidip Wifi 6 Kullanan Insanlara Bakin konusun gercekten'de her zaman ethernet kablosu ile dahi bagli olmalarina Ragmen Ayni Sabit hiz aliyorlar mi mesela
bakin Wifi 6 Avcantaji Ney ? Daha Wifi ile daha yuksek hizlar sunmasi ama ulkemizde ki kotu altyapidan dolayi birakin wifi6'yi Enthernet kablosuyla baglanan adam bile kotu altyapi'dan dolayi kotu sistemler yuzunden vs. Sabit 1GB Alamiyor Yani adamin ethernet kablosuyla dahI Her zaman sabit olarak alamadigi Interneti Wifi Ile vermeye calismak sizce ne kadar mantikli ? (tukiye icin konusuyorum)

-Ayrica Biz Amerikada vs. Yasaamiyoruz Yani Evlerimiz genel olarak tahta ve kopukten alcipandan vs. degil Bizimkiler betondan,tugladan vs.
Yani Amerikalilar gibi buyuk genis evlerde dahi her yere dagilmiyor bizim ulkemizde Wifi 6 birak amerikdaki evlerin 3/1 buyuklugunde olan deney hayvani kutusu gibi evlerin her yerine ddagilmasini yan odaya bile zar zor cekiyor yada cekmiyor

Ben'de Diyorum ki gerek yetersiz altyapi gerek Duvarlarin Sinyal Kalitesini Oldurdugu Evler yuzunden Turkiyede WIFI 6 kullanmanin Mantikli bir yani yok bu yuzden cihaz Wifi 6 Destekli olsa ne olur olmasa ne olur faydalanamiyoruzki

Yani soyle dusun 10 Milyon TL Var heabinda ama 20 yil kullanamacayacaksin, o zaman ne anlami kalir ki ? yani yirmi yil sonra Savaslardan vs. sonra Ortada Turkiye kalkirmi Sefalet icinde mi oluruz yoksa olumu oluruz yada Hala o para birimi kullanilirmiki sanmam fiziksel para yok olacak ileride her sey dijital kart vs. olacak her neyse

kisaca WIFI 6 vs. ulkede duzgunce kullanilacak duruma gelene kadar wifi 6 falan kalmaz zaten o yuzden cihazin wifi 6 destegi olsa ne olur

neyse niye bunu tartisiyoruz rteis ? onca sorun var basimizda wifi 5-6 altyapi vs. mi tartisacaz bos ver Allah Yardimcin olsun kardesim umarim hedeflerine ulasirsin hadi by

Iste bende arkadasa onu anlatmaya calistim

Reis yanlis anlamada Fiber Alt Yapi Olmadan Zaten Nasil Wifi 6 Destekledigi Hizlari Sunacaklar 💀 XD

He ama Bildigim Kadariyla Fiber'de de modem olmasi gerekiyor gerci tam modem degilde fiber donusturucu mu ne ama o cokta onemli degil hizi etkilemiyor diye biliyorum o cihaz o yuzden neyse

Ya hocam tabi bilindik marka ama olay sadece marka degil model vs. de yani mesela attiklariniz belki ayni hizlari sunuyor ama ayni baglanti kopmama yani sabit baglanti performansi veya isiya dayaniklilik performansini vs. sunmuyor fark o

yoksa yine kampanya ile butceme uygun olacak ondan daha iyi urun varsa onerilere acigim zaten (bu arada o urunu almiyorum zaten)
Wİ-Fİ 6 İçin Fiber Altyapı Şart Değil Wİ-Fİ 6 Destekli Bir Modem İle Bağlantıyı Sağlıyabilirsin Wİ-Fİ Üzerinden .

Benim Sana Demek İstediğim Şey Wİ-Fİ 6 Desteklesin Ama Sen Wİ-Fİ 5 Üzerinden Kullan Cihazı İleriye Dönük Olsun Manasında Sana Wİ-Fİ 6 Usb Adaptör Önerisi Yaptım Doğru Olanda Bu Zaten Bence .

Wİ-Fİ 6 İçin Fiber Altyapı Şart Değil Wİ-Fİ 6 Destekli Bir Modem İle Bağlantıyı Sağlıyabilirsin Wİ-Fİ Üzerinden .

Benim Sana Demek İstediğim Şey Wİ-Fİ 6 Desteklesin Ama Sen Wİ-Fİ 5 Üzerinden Kullan Cihazı İleriye Dönük Olsun Manasında Sana Wİ-Fİ 6 Usb Adaptör Önerisi Yaptım Doğru Olanda Bu Zaten Bence .

-Hocam Tamam Fiber Sart degilde Wifi 6 yi insanlar neden kullanir cunku wifi 5 yetmedigi hizar icin wifi 6 size daha hizli bir internet ve daha kalabalik yerlerde daha iyi performans sunar Yani adamin wifi 6'i kulanan biri minimum 500mbps internet hizi vardir hadi bilemedin tas catrlasin 30mbps hizi vardir ama Fiber disindaki yani adsl ve vdsl yapilarinin hic biri 300 mbps hizi desteklemez hocam yani o yuzden zaten wifi 6 bile kullansa eger interneti 100mbps ise mesela otomatik olarak Router wifi 5 kanalini kullanir zaten

Gelelim 2'ci dediginize ben o uzun yazida size bir sey demedim arakdas bir sey sormustu ona cevap verdim her neyse
ama bakin orada sonda dedigim gibi Wifi 6 olmasi onemli degil malesef suan kullanamayiz ve turkiyede wifi 6 kullanilabilir oldugu zamanda zaten wifi 6 falan kalmaz emin olun coktan farkli bir seye veya cok daha gelismis bir versiyona gecmis oluruz ozelliklede Starlink sayesinde Internetin cok degisecegini dusunuyorum sahsen hgerkesin evide 1GB Internet hizlari olmasi (uygun fiyatlara) cok uzak bir gelecek degil o zamanda Wifi 6 falan kalmaz emin olun cok daha farkli seylere geceriz

He su urun iyi ekstra wifi 6 ile geliyor deseniz sorun yok zaten ben sadece diyorum ki o fiyata wifi 6 destegi olmayan ama cok daha stabil internet baglantisi sunan daha dayanikla kolay isinmayan bir adaptor daha mantikli olur ve durust olmak gerekirse zaten wifi 6 destekli bu fiyat bandindaki daptorden bir sey beklenmez

SA, normalde kullandığım bir Wi-Fi kartı var ama performansı zaten düşüktü — en fazla 40 Mbps hız alabiliyordum. Yaklaşık 3 ay önce antenini kaybettim ve o günden beri bağlantı daha da kötüleşti. Sürekli kopmalar yaşıyorum ve hız 25 Mbps civarına düştü.

Şu anda 100 Mbps fiber internet kullanıyorum. Evim dubleks olduğu için çekim gücü yüksek, 5 GHz destegide olan bir Wi-Fi adaptörüne ihtiyacım var. Maksimum bütçem 400 TL.

Aklımda bir model var ama belki “bunu al, performansı çok daha iyi — şu kampanyayla birlikte bütçene de uygun” falan gibi öneriler gelir diye bu konuyu açmak istedim.

Daha önce ParolPara + İyzico vs. kampanya döneminde iyi bir model bulmuştum, tam alacakken bazı şeyler araya girdi ve unuttum, alamadım. O yüzden bu kez fırsatlarida kullanarak düzgün bir ürün almak istiyorum.

Önerileriniz Nelerdir❓

max butce 600 yapabilirsen powerline satıyorlardı 2. el aşınan eskiyen ürünler değil zaten powerline al int koptu şu oldu bu oldu dertleri çekme

bilmediğin konular hakkında içi boş laflar ediyorsun wifi 6 ile söylediğin tek bir kelime doğru değil, insanları yanlış yönlendirme.

bilmediğin konular hakkında içi boş laflar ediyorsun wifi 6 ile söylediğin tek bir kelime doğru değil, insanları yanlış yönlendirme.
Acikcasi Kendimi ifade etme yetenegim kotu olabilir ama O kadar Soyledigim seyden sonra boyle bir cikarim yapiyorsan zaten seninle tartism,ama gerek yok bos ver

(Ayrica Ben WIFI 6'yi Kotulemedim Turkiye'de Cok mantiksiz Oldugunu vurgu yaptim vs.) neyse senle ugrasamam hayatta bsarilar sana

Acikcasi Kendimi ifade etme yetenegim kotu olabilir ama O kadar Soyledigim seyden sonra boyle bir cikarim yapiyorsan zaten seninle tartism,ama gerek yok bos ver

(Ayrica Ben WIFI 6'yi Kotulemedim Turkiye'de Cok mantiksiz Oldugunu vurgu yaptim vs.) neyse senle ugrasamam hayatta bsarilar sana
Hocam Senin Anlamadığın Şey Ürünü Wİ-Fİ 6 Destekli Alırsan İlla Wİ-Fİ 6 İle Kullanacağın Anlamına Gelmiyor .

Wİ-Fİ 4 / 5 Bantlarıda Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyor , Çevrende Wİ-Fİ 6 Varsa Bu Senin İçin Avantaj Oluşturur İlerde Söylemek İstenen Bu Hocam .

Geri