Usb bağlantısı üzerinden wi-fi adaptörü arayışı içindeyim. 200 downloadlık internetim var, bağlantısı kopmayacak, birkaç sene götürecek önerilerinizi bekliyorum. Lütfen sadece kullandığınız ürünlerden önerilerde bulunun.
internet olmadan driver kurabiliyorsa sıkıntı yok. Kopma filan yaşadınız mı?ASUS USB-AC58 kullanıyorum ben. ama driver kurulmadan çalışmıyor bilgin olsun. uzatma kablosu kutu içerisinden çıkıyor. çekim gücü yüksek 2.4 vs 5ghz bantlarını destekliyor. bakılabilir
driver cd si var veya isterseniz asusun web sitesinden zip şeklinde indiirp kurabiliyorsunuz. ben 3 oda yandan bağlanıyorum evimiz müstakil ondan biraz duvarları kalın ona ragmen kopma olmadı. fiyatına baktım güncel fiyatı biraz yüksek. alternatiflerinede bakılabilir.internet olmadan driver kurabiliyorsa sıkıntı yok. Kopma filan yaşadınız mı?
USB tavsiye etmem masaüstünde kullanacaksanız bunu alın;Usb bağlantısı üzerinden wi-fi adaptörü arayışı içindeyim. 200 downloadlık internetim var, bağlantısı kopmayacak, birkaç sene götürecek önerilerinizi bekliyorum. Lütfen sadece kullandığınız ürünlerden önerilerde bulunun.