Wi-fi adaptörü Önerisi

goktrkp3

80+
Reaksiyon skoru
185
Usb bağlantısı üzerinden wi-fi adaptörü arayışı içindeyim. 200 downloadlık internetim var, bağlantısı kopmayacak, birkaç sene götürecek önerilerinizi bekliyorum. Lütfen sadece kullandığınız ürünlerden önerilerde bulunun.

Usb bağlantısı üzerinden wi-fi adaptörü arayışı içindeyim. 200 downloadlık internetim var, bağlantısı kopmayacak, birkaç sene götürecek önerilerinizi bekliyorum. Lütfen sadece kullandığınız ürünlerden önerilerde bulunun.

ASUS USB-AC58 kullanıyorum ben. ama driver kurulmadan çalışmıyor bilgin olsun. uzatma kablosu kutu içerisinden çıkıyor. çekim gücü yüksek 2.4 vs 5ghz bantlarını destekliyor. bakılabilir

ASUS USB-AC58 kullanıyorum ben. ama driver kurulmadan çalışmıyor bilgin olsun. uzatma kablosu kutu içerisinden çıkıyor. çekim gücü yüksek 2.4 vs 5ghz bantlarını destekliyor. bakılabilir

internet olmadan driver kurabiliyorsa sıkıntı yok. Kopma filan yaşadınız mı?

internet olmadan driver kurabiliyorsa sıkıntı yok. Kopma filan yaşadınız mı?
driver cd si var veya isterseniz asusun web sitesinden zip şeklinde indiirp kurabiliyorsunuz. ben 3 oda yandan bağlanıyorum evimiz müstakil ondan biraz duvarları kalın ona ragmen kopma olmadı. fiyatına baktım güncel fiyatı biraz yüksek. alternatiflerinede bakılabilir.

Veggieg 5400 (Tri band; 2,4-5-6 ghz) free driver ( içinde yüklü tıklayıp otomatik kuruyorsun)
Tenda U18 ( 2 band; driver free)
ZYXEL NWD-7605 ( 2 band; na free, siteden indirip yüklüyorsun)
No name kullandım. ( 2 band ; na free)
İlk ikisinden memnun kaldım.
Masaüsütü ise pcı kart daha iyi olur. Wifi6e, triband olanlar.

Son düzenleme:
USB tavsiye etmem masaüstünde kullanacaksanız bunu alın;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,258
Üyeler
184,910
Son üye
icerman
Geri