K1Y0H1M3
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
Wi-Fi ile internetteki medya içeriklerinin bir kısmını göremiyorum.
Oyundaki keyifli bir anı kaydedip facebooka attım, 1-2 aga izledi like attı iyi güzel ulan ben basıyom videoya oynamıyo, 5ghz yi deniyom 2.4ghz yi deniyom telefonlarımdan deniyom diğer pclerden deniyom ailemin cihazlarından deniyom yok hiçbir türlü wi-fi ye bağlıyken o videoyu oynatmıyo ama ne zaman mobil veriye geçiyorum anında cayır cayır oynuyo video
internette 10 videodan 3 ünü hiç oynatmıyor
çoğu kişinin profil fotoğrafını yüklemiyor
10 fotoğraftan 2 sini hiç açmıyor
özellikle bakım ayağında şöyle bi 30-40 dakka interneti bi kesmişleri ondan sonra özellikle çok dikkatimi çekti bu durum
facebooktamı sıkıntı var dicem nede olsa kaşar mark 10 saniye yerinde durmuyo ama sorduğum agaların hiçbirinde buna benzer bi sorun yok
denediklerim
-modemin firewall güvenliğini tamamen devre dışı bırakmak
-sakince her şeyi unplug edip tekrar yavaşça takmak
-modemi fabrika ayarlarına geri döndürmek
Oyundaki keyifli bir anı kaydedip facebooka attım, 1-2 aga izledi like attı iyi güzel ulan ben basıyom videoya oynamıyo, 5ghz yi deniyom 2.4ghz yi deniyom telefonlarımdan deniyom diğer pclerden deniyom ailemin cihazlarından deniyom yok hiçbir türlü wi-fi ye bağlıyken o videoyu oynatmıyo ama ne zaman mobil veriye geçiyorum anında cayır cayır oynuyo video
internette 10 videodan 3 ünü hiç oynatmıyor
çoğu kişinin profil fotoğrafını yüklemiyor
10 fotoğraftan 2 sini hiç açmıyor
özellikle bakım ayağında şöyle bi 30-40 dakka interneti bi kesmişleri ondan sonra özellikle çok dikkatimi çekti bu durum
facebooktamı sıkıntı var dicem nede olsa kaşar mark 10 saniye yerinde durmuyo ama sorduğum agaların hiçbirinde buna benzer bi sorun yok
denediklerim
-modemin firewall güvenliğini tamamen devre dışı bırakmak
-sakince her şeyi unplug edip tekrar yavaşça takmak
-modemi fabrika ayarlarına geri döndürmek