Wi-Fi de absürt bir hata var

K1Y0H1M3

80+
Reaksiyon skoru
76
Wi-Fi ile internetteki medya içeriklerinin bir kısmını göremiyorum.

Oyundaki keyifli bir anı kaydedip facebooka attım, 1-2 aga izledi like attı iyi güzel ulan ben basıyom videoya oynamıyo, 5ghz yi deniyom 2.4ghz yi deniyom telefonlarımdan deniyom diğer pclerden deniyom ailemin cihazlarından deniyom yok hiçbir türlü wi-fi ye bağlıyken o videoyu oynatmıyo ama ne zaman mobil veriye geçiyorum anında cayır cayır oynuyo video

internette 10 videodan 3 ünü hiç oynatmıyor
çoğu kişinin profil fotoğrafını yüklemiyor
10 fotoğraftan 2 sini hiç açmıyor

özellikle bakım ayağında şöyle bi 30-40 dakka interneti bi kesmişleri ondan sonra özellikle çok dikkatimi çekti bu durum
facebooktamı sıkıntı var dicem nede olsa kaşar mark 10 saniye yerinde durmuyo ama sorduğum agaların hiçbirinde buna benzer bi sorun yok

denediklerim
-modemin firewall güvenliğini tamamen devre dışı bırakmak
-sakince her şeyi unplug edip tekrar yavaşça takmak
-modemi fabrika ayarlarına geri döndürmek

Bende de arada sırada aniden yspıyor wifiyi kapat aç yapıyorum telefonda düzelyor

Hocam facebook'da ciddi bir sorun var bende aynı kimsenin fotoğrafı yüklenmiyor yüklenenler geç yükleniyor wp'de foto atılınca yüklemiyor vpn açıp denedim gayet iyi yüklüyor bi vpn açıp dener misin

türktelekom bi boklar karıştırdı galiba çünkü bağlı olan tüm cihazlarda aynı bok

gittikçede artıyo **
1750757577724.webp

Modem arayüzünden dns kısmını cloudflarein dnsine uyarla
DNS1 : 1.1.1.1
DNS2 : 1.0.0.1
olur mu bilmiyorum dene olmazsa kullandığın internetin müşteri hizmetlerine ulaş yardımcı olsunlar

bendede bu aralar hız problemi var keşke ttde olmasam
CloudFlare DNS işlevsiz kaldı

aga internet sağlayıcıları ile konuşmakdan nefret ediyorum yaaaa ÖFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

internetin i sinden anlamayan adam gelicek karşıma şimdi... dedeme anlatır gibi en başından internet nedir diye anlatmam gerekicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri