Neler Yeni

Öneri Wi Fi desteklemeyen anakart

RagnaroK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Eren İslamoğlu
Bütçe
750
Merhabalar. En son çıkan DA-G9 sistemini aldım. Bildiğiniz üzere sistemde MSI pro h610m-e anakart mevcut. Ancak bu anakart wi fi ve Bluetooth desteklemiyor ve kablo çekme şansım yok. Bundan dolayı bir USB dungle ya da kart alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu anakarta uyumlu kart öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Tp-Link TL-WN881ND (2.4 gh)

Tp-Link Archer T4E Ac1200 (2.4 ve 5 ghz)
Bu daha verimli olur, 5ghz desteği bakımından.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Merhabalar. En son çıkan DA-G9 sistemini aldım. Bildiğiniz üzere sistemde MSI pro h610m-e anakart mevcut. Ancak bu anakart wi fi ve Bluetooth desteklemiyor ve kablo çekme şansım yok. Bundan dolayı bir USB dungle ya da kart alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu anakarta uyumlu kart öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Abdullah abi surekli bunu onerirdi hatta kendisi de aldi bundan memnunum diyordu bi bak istersen

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran

RagnaroK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Eren İslamoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Bu kartla aynı performansı verir mi? Ayrıca aldığım cihazda Bluetooth desteği olmasını da isterim o tarz türleri var mıdır ayrı olarak onu almakla uğraşmak istemiyorum.
Banada sadece Bluetooth alıcısı lazım var mı bulabildiğin uygun güzel birşeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,393
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom