Wi-Fi ile Ethernet arası aşırı hız farkı

krolasqwe

80+
Reaksiyon skoru
2
Yakınımdaki bilgisayarcıdan ethernet kablosu almıştım. Kabloyu taktığımda 90 Mbps civarı alıyorum, fakat telefonla USB bağlayıp taktığımda 330 Mbps alıyorum. Bunun sebebi nedir?

Yakınımdaki bilgisayarcıdan ethernet kablosu almıştım. Kabloyu taktığımda 90 Mbps civarı alıyorum, fakat telefonla USB bağlayıp taktığımda 330 Mbps alıyorum. Bunun sebebi nedir?
ethernetin hız sınırı o dur

peki hangi kablo almalıyım ne almalıyım?
kral kablolardan pek anlamam internetine göre bir kablo al yeni konu aç ve istediğin metre ile vermesi gereken hıza göre öneri iste

internetin kaç mbps ethernetle bağladığın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlattığın şeyle alakalımı bilmiyorum fakat mobil verilerin hızı yüksek olur 200-250 civarı görüyor turkcell mesela mobil veri olarak

ama ethernetle bağladığın 100 mbps ise 90 alman normal çoğu kablo rahat yüksek mbps değerlerine çıkar ama karasız olurlar
kablodan şüpheleniyorsan cat5-cat6 ethernet kablolarından al interene yazınca çıkar

internetin kaç mbps ethernetle bağladığın

anlattığın şeyle alakalımı bilmiyorum fakat mobil verilerin hızı yüksek olur 200-250 civarı görüyor turkcell mesela mobil veri olarak

ama ethernetle bağladığın 100 mbps ise 90 alman normal çoğu kablo rahat yüksek mbps değerlerine çıkar ama karasız olurlar
kablodan şüpheleniyorsan cat5-cat6 ethernet kablolarından al interene yazınca çıkar
Hocam wifi telefon kablo taktiği var usb tethering yapıyorsun. o internetle 330 mbps aldım, kendi ethernet kablomla 90-95 Mbps alıyorum. Kablonun kalitesini bilmiyorum bilgisayarcıdan aldım direkt. Cat5 Cat6 mevzuları falan var anlayamıyorum tam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,221
Üyeler
175,181
Son üye
TurkWitcher
Geri