Yardım Wi-Fİ iyi çekmiyor uzak olmasından mı?

Yanlış anladın beni pc ile alakalı değil mevzu sadece pc ne olursa olsun kablolu bağlantı olduğu için mi bilmiyorum emiyor İnterneti o kablonun modeme bağlı olmaması gerekiyor yoksa kaldırmıyor sorunun pcde demiyorum sorunun internette wifi de zaten ememez kablodan çekiyor İnterneti bende aynı sorunu yaşadım ya bende senin gibi düşünüyordum sorun buymuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşamasaydım zaten gelip bu kadar emin konuşmazdım bende aldım kablolu neti bi bağladım bir odadan diğer odaya bile bağlantı zayıfladı

Dediği güçlendirici olayı da şöyle diyim zaten diğer odalara bağlantı gitmediği için güçlendirici de alsan yayamıyor oralara güçlü bi şekilde senin işini deco çözer deco al sen
teşekkürler kabloyu çıkartıp bir de öyle deneyeyim dediğiniz gibiyse bir şeyler yapmaya çalışacağım

Merhabalar geçen günlerde pc aldığım için modemi salondan kendi odama taşıdım ve diğer odalarda internet çok iyi çekmemeye başladı sadece 1 oda kaydı yani eskiden tv ye kablolu bir şekilde bağlıydı ve yan odada olmasına rağmen tv de doğru düzgün çekmiyor bu durum nasıl çözülür wi fi hızını arttırsam çözülür mü veya sinyal güçlendirici vs mi almak lazım sorunun kaynağı ne olabilir öyle aşırı uzak bir mesafe değil çünkü
sinyal güçlendirici alın

Çok fazla sebebi var bence wifi extender alarak çözdüm fakat en temizi kaliteli bir modem almak olabilir. Kneetic f/p bir modem vardı iş görür muhtemelen.
5 GHz ile bağlanmaya çalışıyorsan duvarlardan fazla geçemez o da etkili olabilir

Hocam aynı sıkıntı bende de vardı. Sinyal güçlendirici aldım tp linkin sorunum çözüldü. Benim de yatak odasında çekmiyordu şimdi full çekiyor artı modemin dibinde verdiği hızı en uzakta ta alıyorum kayıpsız.

Hocam aynı sıkıntı bende de vardı. Sinyal güçlendirici aldım tp linkin sorunum çözüldü. Benim de yatak odasında çekmiyordu şimdi full çekiyor artı modemin dibinde verdiği hızı en uzakta ta alıyorum kayıpsız.
ürünün linkini vs bırakabilir misiniz

Çok fazla sebebi var bence wifi extender alarak çözdüm fakat en temizi kaliteli bir modem almak olabilir. Kneetic f/p bir modem vardı iş görür muhtemelen.
5 GHz ile bağlanmaya çalışıyorsan duvarlardan fazla geçemez o da etkili olabilir
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,050
Üyeler
175,156
Son üye
erm0ll
Geri