Neler Yeni

Wi-Fi menzil genişletici

Harunkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Harunkurt
Arkadaşlar şimdi bizim modem salonda arada mutfak oturma odası benim odam var internete Wi-Fi adaptörü ile bağlanıyorum telefondan Speedtest yaptığımda salonda 16 dowlound 18 ping 1.25 upload veriyor PC'de test ettiğimde 11 upload Max 0. 90 upload ping 2 kişi bağlıysa ve bir şey göndermiyorsa 18-23 arası ama bir şey yüklenirken ping uçuyor şimdi ben bu Wi-Fi meznil genişetici alırsam birisi bir şey gönderirken modeme kablo ile bağlıymış gibi performans verir mi yani ping yükselme olayı gider mi wirelees adaptörü 4-5 arası çekiyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Arkadaşlar şimdi bizim modem salonda arada mutfak oturma odası benim odam var internete Wi-Fi adaptörü ile bağlanıyorum telefondan Speedtest yaptığımda salonda 16 dowlound 18 ping 1.25 upload veriyor PC'de test ettiğimde 11 upload Max 0. 90 upload ping 2 kişi bağlıysa ve bir şey göndermiyorsa 18-23 arası ama bir şey yüklenirken ping uçuyor şimdi ben bu Wi-Fi meznil genişetici alırsam birisi bir şey gönderirken modeme kablo ile bağlıymış gibi performans verir mi yani ping yükselme olayı gider mi wirelees adaptörü 4-5 arası çekiyor.
tam bişey anlamadım.
eğer pcye wifi adaptörüyle bağlıysan kablo ile bağlan. çok daha iyi olur.

Harunkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Harunkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam bişey anlamadım.
eğer pcye wifi adaptörüyle bağlıysan kablo ile bağlan. çok daha iyi olur.
işte o olay yapılmadığı için farklı yöntem deniyorum anlatmak istediğim o arada 3 oda var duvar delip kablo çekmem çok zor bir ihtimal

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
işte o olay yapılmadığı için farklı yöntem deniyorum anlatmak istediğim o arada 3 oda var duvar delip kablo çekmem çok zor bir ihtimal
delmene gerek yok ki.
kapı kenarlarından, halı altlarından odana kabloyu ulaştır.

Top Bottom