Neler Yeni

Wibdows 10 dan anlayan yardım etsin.

erdo32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bekir erdinç akdut
Arkadaşlar yeni sistrm aldım. Lakin süreklü Windows 10 problem çıkarıyor. Sistemin ekran kartı demontaj geldiği için buradaki teknik servise vermiştim. Adam bu işlerden ya pek anlamıyor ya çok işgüzar gitmiş Windows 10'u crackle etkinleştirmiş ona ne ise simdi ise ilk başta CPU %100 hatası alıyordum. Sonra bazı uygulamalar Görev Yöneticisi ve alttaki cubukta açık gözükür iken ekrana program açılmıyordu. Bir kapatıp açayım düzelir dedim şimdi de ekran çok büyüdü ve sağa tıklayıp görüntü ayarlarına girince sağ köşedeki çubuk aşagıya inse bile ekran kaymıyor görüntü ayarlarını değiştiremiyorum uzaktan bağlanıp yardımcı olacak var mı?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Erdo format atmayı biliyor musun bilgim yok ama 32 GB bir flaş belleğe windows 10'u UEFI formatında kurulumunu yapıp kendin bir format at derim.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Erdo format atmayı biliyor musun bilgim yok ama 32 GB bir flaş belleğe windows 10'u UEFI formatında kurulumunu yapıp kendin bir format at derim.
16 da yetiyor 16 ile attım daha geçen.

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Hocam temiz kurulum yapmayı deneyebilirsiniz belki.

erdo32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bekir erdinç akdut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorum atarım formatta içinde oyunlarım falan var o yğzden pek yanaşmıyorum o seçenege team wikten biri bağlanıp en azından su ekran çözünürlügünü düzektse yetecek telefondan bağlanıyorum pc basında değilim telefonda ki programda mı sıkıntı yoksa ekran cidden mi kaymıyor çözemedim.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
16 da yetiyor 16 ile attım daha geçen.
Doğrudur bende 32 var diye dedim ya.
Biliyorum atarım formatta içinde oyunlarım falan var o yğzden pek yanaşmıyorum o seçenege team wikten biri bağlanıp en azından su ekran çözünürlügünü düzektse yetecek telefondan bağlanıyorum pc basında değilim telefonda ki programda mı sıkıntı yoksa ekran cidden mi kaymıyor çözemedim.
Valla hocam temiz format atmadan düzelmiyor. Doğrudur uğraşman gerekecek ancak çok zor öteki türlü :D

erdo32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bekir erdinç akdut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Valla hocam temiz format atmadan düzelmiyor. Doğrudur uğraşman gerekecek ancak çok zor öteki türlü :D
Kesin formatlık diyosunuz yani

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR

TahinPekmez

80+ Silver
pc yi geçmiş zamana al.
bilgisayarım/sağ tıkla/sistem koruması/sistem geri yükleme. oradan en eski tarihi seç. oyunlarina veya herhangi bir dosyaya zararı yok..sadece sistemi o tarihe getiriyor

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk

10 gb ile yaptım ben

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,387
Üyeler
164,831
Son üye
berkaygnsx