Neler Yeni

Öneri Wifi 5 ve bluetooth 5.2 ve üzerini destekleyen kablosuz adaptöre ihtiyacım var

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Muhammet Kürkçü
evet almayı düşündüğüm ürün o ve evet internette ping sorunu da var gibi sanırım ikisini de alıcam umarım dediğiniz gibi fark yaratır
Wifi kısmında kesinlikle olur ama Bluetooth kısmında gecikme ve stabilite daha çok kullandığınız kulaklığınıza bağlı maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet almayı düşündüğüm ürün o ve evet internette ping sorunu da var gibi sanırım ikisini de alıcam umarım dediğiniz gibi fark yaratır
Hocam şimdi hangi ürünlerde karar kıldınız?

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Wifi kısmında kesinlikle olur ama Bluetooth kısmında gecikme ve stabilite daha çok kullandığınız kulaklığınıza bağlı maalesef.

Hocam şimdi hangi ürünlerde karar kıldınız?
https://www.hepsiburada.com/megamus...ptoru-p-HBCV000058N4EA?magaza=ALMUS ELEKTONİK size attığım şu ürünü tek ürün olarak almayı düşünüyorum ama 5.2 den 5.0 a bağlarsam ne kadar kayıp olduğuna göre son kararı vericem

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Muhammet Kürkçü
https://www.hepsiburada.com/megamus-pc-icin-cift-anten-bt5-0-wifi-2-si-bir-arada-cift-bantli-ac1300mbps-usb3-0-wifi-adaptoru-p-HBCV000058N4EA?magaza=ALMUS ELEKTONİK size attığım şu ürünü tek ürün olarak almayı düşünüyorum ama 5.2 den 5.0 a bağlarsam ne kadar kayıp olduğuna göre son kararı vericem
Hocam wifi olarak muhtemelen memnun kalırsınız ama Bluetooth olarak çok memnun olacağınızı sanmıyorum çünkü çokda kaliteli olmuyor böyle ürünlerdeki Bluetooth çipleri.

Hocam alıp deneyin memnun kalmazsanız herzaman iade hakkınız var.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Hocam wifi olarak muhtemelen memnun kalırsınız ama Bluetooth olarak çok memnun olacağınızı sanmıyorum çünkü çokda kaliteli olmuyor böyle ürünlerdeki Bluetooth çipleri.

Hocam alıp deneyin memnun kalmazsanız herzaman iade hakkınız var.
en kötü olasılık ilk attığım ürünü de alıp beklemem gerekmesi ama yapacak bişey yok bidaha bilgisayar toplarsam anakarttan kısmam artık

Top Bottom