Şuanki modeminiz nedir?WIFI-6 Destekli VDSL modem ihtiyacım var. 75 Mbps internet hızım var. Bütçe 2000-2500 civarı. Fiyat farkına değecek olursa 3k yaparım. Şimdiden herkese teşekkürler.
Tamamdır. Sizin routera ihtiyacınız var. Mercusys mr60x ya da mr70x almanız yeterli.TTNET yazıyor üstünde turuncu. Eski bir modem yanlış bilmiyorsam. Wifi hızı 65 den 25 e düştü her cihazda böyle. Kabloyla 75 verebiliyor
Evde bağlantı güçlendirici mevcut. Ama evin başka tarafında mevcut o yüzden salonda otururken direkt olarak modeme bağlanmak gerekiyor. Babam bana sordu modem bul diye benimde pek bilgim olmadığı için buraya danışmak istedim. Kısaca direkt olarak modem önerirseniz daha iyi olur hocam yinede çok teşekkür ederim.Tamamdır. Sizin routera ihtiyacınız var. Mercusys mr60x ya da mr70x almanız yeterli.
O bağlantı güçlendirici wps olarak falan mı bağlı yani kablosuz olarak mı? Öyleyse onu router ile de kullanabilirsiniz sanırsam. Routerı modeme baglıyorsunuz ve sizin modemde ayarı var. Onu yapar yapmaz router bağlanıyor modeminizin wifiı devre dışı kalıyor diye biliyorum. Birde o bütçede wifi 6 modem yok bildiğim. Sadece routerlar bulunabiliyor.Evde bağlantı güçlendirici mevcut. Ama evin başka tarafında mevcut o yüzden salonda otururken direkt olarak modeme bağlanmak gerekiyor. Babam bana sordu modem bul diye benimde pek bilgim olmadığı için buraya danışmak istedim. Kısaca direkt olarak modem önerirseniz daha iyi olur hocam yinede çok teşekkür ederim.
O fiyatta modem yoksa evet sanırsam router zorunlu. Önceki yazdığınız mesajda bulunan modellerden başka öneriniz varmıdır? Bütçeye uygun şekilde olabilcek en kalitelileri önerebilir misiniz?O bağlantı güçlendirici wps olarak falan mı bağlı yani kablosuz olarak mı? Öyleyse onu router ile de kullanabilirsiniz sanırsam. Routerı modeme baglıyorsunuz ve sizin modemde ayarı var. Onu yapar yapmaz router bağlanıyor modeminizin wifiı devre dışı kalıyor diye biliyorum. Birde o bütçede wifi 6 modem yok bildiğim. Sadece routerlar bulunabiliyor.
Mr80x olabilir. Ha, bütçeyi artırıp ax73 de alabilirsiniz.O fiyatta modem yoksa evet sanırsam router zorunlu. Önceki yazdığınız mesajda bulunan modellerden başka öneriniz varmıdır? Bütçeye uygun şekilde olabilcek en kalitelileri önerebilir misiniz?