ben aşağıdaki linkteki ürünü kullandım 7 ay boyunca bir sıkıntı yaşamadım sizde driverları yükleyerek masaüstü pc ye takıp kablosuz ağa bağlanabilirsinizMerhaba sorum: Wifi adaptör kablolu ağ olmayan PC ye takıldığında Wifi'ye bağlayabiliyor değil mi ?
150tl ye kadar öneri ..
Evet öyle oluyor.Sorum (düşüncem) doğru mu ?
O ürünü önermeyin lütfen, çok fazla sıkıntı yaşayan var.ben aşağıdaki linkteki ürünü kullandım 7 ay boyunca bir sıkıntı yaşamadım sizde driverları yükleyerek masaüstü pc ye takıp kablosuz ağa bağlanabilirsiniz
Hocam benim dizüstü pc de ping değerlerim 30-40 arasındaydı. Masaüstüye geçtim bilgisayarcı düşük model bir adaptör verdi. Ping değerlerim 100'ün altına düşmüyor. Bu ürünü alırsam ne kadar olur tahmini ?
@TECHNOHocam benim dizüstü pc de ping değerlerim 30-40 arasındaydı. Masaüstüye geçtim bilgisayarcı düşük model bir adaptör verdi. Ping değerlerim 100'ün altına düşmüyor. Bu ürünü alırsam ne kadar olur tahmini ?
Hocam 150mbps düşük değil mi ?O ürünü önermeyin lütfen, çok fazla sıkıntı yaşayan var.
TL-WN722N'i önerebilirim.
TECHNO'nun attığına da bakmalısınız.
İnternetinizin hızı kaç ki? Türkiye'de maksimum 100 Mbps falan alırsınız zaten.Hocam 150mbps düşük değil mi ?
Ona göre olduğunu bilmiyordum hocam.İnternetinizin hızı kaç ki? Türkiye'de maksimum 100 Mbps falan alırsınız zaten.
Daha ölçemedim hocam nereden ölçeceğim. Bu internet sitelerinde ki hız testlerinden mi ?İnternetinizin hızı kaç ki? Türkiye'de maksimum 100 Mbps falan alırsınız zaten.
Her neyse, direkt benim dediğimi almayın zaten. Ben bu ürünü kullanıp, denediğim için önermek istedim. Başka arkadaşlar da gelip öneri verirler umarım.Ona göre olduğunu bilmiyordum hocam.
Evet.Daha ölçemedim hocam nereden ölçeceğim. Bu internet sitelerinde ki hız testlerinden mi ?
Bu değerler mi (hocam bilgim yok saçmalıyor olabilirim kusura bakmayın lütfen. )Telden ölçtüm. Download: 25 mbs Upload:5 Mbps
@Lelouch vi Britannia!Telden ölçtüm. Download: 25 mbs Upload:5 Mbps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu değerler mi (hocam bilgim yok saçmalıyor olabilirim kusura bakmayın lütfen. )
Evet, bu değerler. Ben de aynı değerlere sahibim, ben rahatça kullanıyorum bu adaptörü.Telden ölçtüm. Download: 25 mbs Upload:5 Mbps
Bu değerler mi (hocam bilgim yok saçmalıyor olabilirim kusura bakmayın lütfen. )
@Lelouch vi Britannia!
Hocam csgo oynuyorsanız ping değerleriniz nedir ?Evet, bu değerler. Ben de aynı değerlere sahibim, ben rahatça kullanıyorum bu adaptörü.
@Lelouch vi Britannia!Hocam csgo oynuyorsanız ping değerleriniz nedir ?