Wifi Adaptör Önerisi

RefX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,946
Merhaba sorum: Wifi adaptör kablolu ağ olmayan PC ye takıldığında Wifi'ye bağlayabiliyor değil mi ?

150tl ye kadar öneri ..

Merhaba sorum: Wifi adaptör kablolu ağ olmayan PC ye takıldığında Wifi'ye bağlayabiliyor değil mi ?

150tl ye kadar öneri ..
ben aşağıdaki linkteki ürünü kullandım 7 ay boyunca bir sıkıntı yaşamadım sizde driverları yükleyerek masaüstü pc ye takıp kablosuz ağa bağlanabilirsiniz

Sorum (düşüncem) doğru mu ?

Hocam benim dizüstü pc de ping değerlerim 30-40 arasındaydı. Masaüstüye geçtim bilgisayarcı düşük model bir adaptör verdi. Ping değerlerim 100'ün altına düşmüyor. Bu ürünü alırsam ne kadar olur tahmini ?
Post automatically merged:

Hocam benim dizüstü pc de ping değerlerim 30-40 arasındaydı. Masaüstüye geçtim bilgisayarcı düşük model bir adaptör verdi. Ping değerlerim 100'ün altına düşmüyor. Bu ürünü alırsam ne kadar olur tahmini ?
@TECHNO

O ürünü önermeyin lütfen, çok fazla sıkıntı yaşayan var.

TL-WN722N'i önerebilirim.

TECHNO'nun attığına da bakmalısınız.
Hocam 150mbps düşük değil mi ?

Ona göre olduğunu bilmiyordum hocam.
Her neyse, direkt benim dediğimi almayın zaten. Ben bu ürünü kullanıp, denediğim için önermek istedim. Başka arkadaşlar da gelip öneri verirler umarım.

Daha ölçemedim hocam nereden ölçeceğim. Bu internet sitelerinde ki hız testlerinden mi ?
Evet.

Telden ölçtüm. Download: 25 mbs Upload:5 Mbps

Bu değerler mi (hocam bilgim yok saçmalıyor olabilirim kusura bakmayın lütfen. )

Bu değerler mi (hocam bilgim yok saçmalıyor olabilirim kusura bakmayın lütfen. )
@Lelouch vi Britannia!

@Lelouch vi Britannia!
Evet, bu değerler. Ben de aynı değerlere sahibim, ben rahatça kullanıyorum bu adaptörü.

Geri