O adaptörlerden tamamen düzgün çalışanını daha görmedim. Ama şunu diyebilirim ki bilinmedik ucuz ürünleri alma onlar baya baya kullanılmayacak durumda oluyor.wifi adaptör almak istiyorum ve hiç bir bilgim yok. önerebilir misiniz?
Hocam Bütçe nedir?wifi adaptör almak istiyorum ve hiç bir bilgim yok. önerebilir misiniz?
Aslında biraz masrafa girmenizde fayda olduğunu düşünüyorum bu konularda şahsen şu ana kadar kullandığım adaptörleri ve aldığım hız değerlerini hatırladığım kadarı ile belirtim ( 50Mbs paketim var fakat 52-55 arası speed test sonucu alıyorum)wifi adaptör almak istiyorum ve hiç bir bilgim yok. önerebilir misiniz?
Hocam Bendede Tenda AC5,İnternet 12 Mbit 13,14,15Mbps verdiği oluyor. vallahi şaşırıyorum.Tenda Pek bilinmedik marka Ama kaliteli KendimceAslında biraz masrafa girmenizde fayda olduğunu düşünüyorum bu konularda şahsen şu ana kadar kullandığım adaptörleri ve aldığım hız değerlerini hatırladığım kadarı ile belirtim ( 50Mbs paketim var fakat 52-55 arası speed test sonucu alıyorum)
TP-Link'in orta-başlangıç bir modelini kullandım=50Mbs internetimin max 15 ini kullanabildim
Asus DA-S2 sistemle gelen Asus USB adaptörü kullandım = 25 ini alabildim
Xiaomi meşhur prizli sistemi denedim= 28-30 arası bir şey aldım
En son çareyi Tenda Nova MW3 mesh sistem ile buldum modemin yanına kutunun birini koydum diğer kutuyu masamın üstüne koyup masamdaki kutudan ethernet ile kasaya bağladım 52Mbs aldım
Uzun oldu kusura bakma ama internet işi tecrübemle biraz masraf işi olduğunu düşünüyorum ucuza kaçamıyorsun fazla
Yok ya Tenda nasıl bilinmiyor, kesinlikle bilindik bir firma fakat ülkemizde az biliniyor ama Mesh sistemler konusunda şu an TP-Link Deco serisi daha kaliteli ama fiyatı daha yüksekHocam Bendede Tenda AC5,İnternet 12 Mbit 13,14,15Mbps verdiği oluyor. vallahi şaşırıyorum.Tenda Pek bilinmedik marka Ama kaliteli Kendimce
Hocam Tabi TP-Link ile karşılaştıramayız.Tendanın Çok ürünü yok Ama birkaç ürünü kaliteli.Yok ya Tenda nasıl bilinmiyor, kesinlikle bilindik bir firma fakat ülkemizde az biliniyor ama Mesh sistemler konusunda şu an TP-Link Deco serisi daha kaliteli ama fiyatı daha yüksek