Wifi Adaptörü Görünmüyor

Issel

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar yeni aldığım pc de ağ bağlantılarında wifi çıkmıyor.ağları görüntüle dediğimde “tarifeli bir bağlantı oluşturmak gibi ayarları değiştirin.”diyor nasıl wifi ye bağlanacağım?

Arkadaşlar yeni aldığım pc de ağ bağlantılarında wifi çıkmıyor.ağları görüntüle dediğimde “tarifeli bir bağlantı oluşturmak gibi ayarları değiştirin.”diyor nasıl wifi ye bağlanacağım?
Hocam konu başlığını detaylandırın aksi taktirde uyarı alırsınız. Bilgisayarında wifi özelliği var mı? Driverı kontrol et.

wifi devre dışı kalmış olabilir yada uçak modunda olablir.

Bu bilgisayara bir ethernet kablosu takın diyor ama ben wifi olarak kullanmak istiyorum

Bu bilgisayara bir ethernet kablosu takın diyor ama ben wifi olarak kullanmak istiyorum
Anladığım kadarıyla adaptor taktın bilgisayarına ve görünmüyor. Aygıt yöneticisinden ünlem işareti olan bir seçenek varsa onun donanım kimliklerinden ip numarasını al ve internet olan bir bilgisayardan ıp numarasını google ile arat çıkan driverları indir :D karmaşık biraz ama yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,369
Üyeler
190,022
Son üye
Hatex
Geri